Cretzuu Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Nick-ul tau: Cretzuuu Descriere a bugului: Am intrat acum 2 zile pe server si aveam 3 td-uri facute de mine.Am intrat ieri aveam 9 td-uri aparute de nu stiu unde.. am trecut peste,dar azi cand am intrat aveam 19 td-uri si am fost pe /sleep toata ziua... (masina incuiata). SS: http://postimage.org/image/b1eo6eou7/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Liviu Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Aceiasi problema o am si eu . Aveam un faggio 0 td . Astazi cand vin de la scoala 15 TD - 1 la asigurare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobberT aka RobbDen Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Aceiasi problema o am si eu. http://imgur.com/acupM,QGBVi,YtGPt,QHRsF#0 Se vede ,ca la ora 7 aveam 0 ,m`am culcat la 00:00 aveam 0 si acum la 17:15 am 10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
O M 3 G A Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Numa voi sa va laudati, faggio 1 td a ajuns la 10 td si la mine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeezeL Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Intradevar s-au facut acele TD , dar nu din cauza unui bug , sau sa ai tu nevoie de suport pentru asa ceva. Este vorba despre 1 codat cu ip de Romtelecom din Medgidia care pur si simpu s-a urcat cu sobeitu in masinile voastre si v-au facut cateva TD-uri . Prin acest post voi ai dati satisfactie sa va mai faca TD-uri , el in sinea lui crede ca a facut ceva maret. 1 TD inseamna aproximativ 5k o insurance si atat , nimic mai mult ... eu nu inteleg de ce o tineti voi sa aveti 0 TD-uri neaparat la masina cand stiti sigur ca odata si odata tot se va intampla ceva. Codatul a fost banat , pe singurul sau ip . PS. Cumparati-va un Faggio si folositi /vehswitch mereu sa numai faca TD-uri la masina , dar vad ca unii se plang si de TD-urile de la Faggio . Gravvv.... Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.