xklaudiu Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Salut, vreau sa stiu si eu care sunt setarile sa nu mai am lag prin GARA LS si Jefferson. Era un tutorial pe aici mai de mult dar nu-l gasesc. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarzare Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 1. Incearca asta: http://forum.b-zone.ro/topic/104697-fpscum-sa-iti-maresti-fps-ul/ 2. Dute in meniu -> options -> display setup -> advanced, iar aici: draw distance cam jumatate, frame limiter off, widescreen -> on (doar in cazul in care ai monitor lcd), visual fx quality in functie de cum iti merge / iti place (calitate mai buna, ruleaza mai prost, calitate mai proasta ruleaza mai bine sau fara lag) si anti-aliasing -> off. 3. I-ati un antivirus sau un anti spyware bun, asigura-te ca nu ai virusti in calculator, iti recomand eset nod 32 antivirus 5, consuma resurse putine. 4. Incearca un CCleaner, este un program care curata datele inutile retinute de memoria RAM, cookies, history si tot felul de chestii, chiar si registre blocate. Download 5. Asigura-te ca indeplinesti cerintele minime pentru a rula GTA San andreas, pentru a afla dute la run in bara de start si scrie "dxdiag" (fara ghilimele), iar acolo poti vedea toate informatiile despre calculatorul tau si despre drivere. Sper ca ti-am fost de ajutor, daca te-am ajutat dami un ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Salut, vreau sa stiu si eu care sunt setarile sa nu mai am lag prin GARA LS si Jefferson. Era un tutorial pe aici mai de mult dar nu-l gasesc. Multumesc Incearca sa inchizi in timpul jocului browserele, ce mai ai prin bara(mess, skype, alte jocuri).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoRO Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Si eu am cateva zone in care mi se misca greu de tot, de exemplu pe podul acele care duce spre HQ NR inainte sa intru am 40-50 FPS iar cum intru pe pod cade instant la 10, am observat ca de fiecare data cand frameaza HDD-ul se invarte la maxim, iar cand nu sunt in acele zone nici macar nu se aprinde led-ul de la HDD. Ma gandesc ca poate am niste BAD-uri pe HDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.