Magnum96 Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 (edited) Assassin's Creed III TRAILER: Data de lansare:20 noiembrie 2012 (Windows)30 octombire 2012 PS3 & Xbox36018 noiembrie Wii Dupa cum am vazut, nimeni nu a prezentat jocul pana acum, astfel m-am gandit eu sa fac acest lucru; Este un joc dezvoltat de Ubisoft Montreal pe platformele PC (sistemul de operare Windows), Xbox360, Wii, respectiv Playstaytion 3. Jocul este ultima din trilogia Assasin's Creed si il are in prin plan pe Desmond Miles. Acesta, folosindu-se de Animus (o masinarie care permite reconstituirea amintirilor stramosilor in totalitate), intra in rolul lui Rathonhaketon, un amerindian Mohawk. Actiunea jocului se petrece in jurul anilor 1765-1785, si cum se poate vedea si in trailer, jocul este bazat pe Razboiul Civil American. Desmond pleaca in cautarea ultimului Mar al Eedenului. Prima oara, Desmond intra in pielea lui Hautham Kenway, tatal lui Connor (numele lui Rathonhaketon pe parcursul jocului). Desmond, cu ajutorul Animusului, intelege povestea lui Connor si cum Haytham Kenway a devenit tatal lui. Dupa moartea mamei sale, Rathonhaketon creste fara parinti, iar primeste numele de Connor de la Achilles, un batran care il invata pe parcursul anilor si ii da un costum de asasin. Connor da dovada de intelepciuna, disciplina, curaj si loialitate pe tot parcursul jocului. Intretimp, are loc "Ceaiul de la Boston" din data de 16 decembrie 1773 care da startul Razboiului Civil American. Tatal lui Connor, Haytham, este Templier si acestia fac orice sa puna mana pe Marul Edenului, chiar sa dea ordine impotriva fiului sau sa incerce sa il omoare pe Connor, dar cum binele invinge mereu, Connor il infrange pe tatal sau intr-o lupta sangeroasa. De asemenea, acesta il apara pe George Washington de mana Templierilor si reuseste sa il omoare inclusiv pe Charles Lee, mana dreapta a lui Haytham Kenway. Desmond afla pe parcursul jocului cum sa opreasca sfarsitul lumii. In final, din cate am inteles eu cand am terminat jocul, Desmond moare pentru a-si salva semenii de la un sfarsit dezastruos. Spre deosebire de celelalte serii, jucatorul beneficiaza de un tomahawk in loc de sabie si de un pistol. De asemenea, in joc poti chiar sa vanezi animale salbatice, te lupti cu ursi, lupi si cerbi, conduci corabii, experimentezi adrenalina unui razboi pe mare. Intalnesti personaje gen Benjamin Franklin sau George Washington. De asemenea, jocul iti arata viata de zi cu zi si traiul trait de oamenii din perioada aceea pe teritoriul american. Cerintele jocului:• OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8• Procesor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 sau 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ sau mai bun• RAM: 2 GB (4 GB recomandaţi)• Placă video: 512 MB compatibilă cu DirectX 9.0 si Shader Model 4.0 sau mai bună (vezi lista de plăci video suportate)• Placă de sunet: compatibilă DirectX 9.0c (5.1 surround sound recomandat)• DVD-ROM: Drive compatibil cu discurile Dual-layer• Hard Disk: 17 GB• Periferice suportate: tastatura şi mouse compatibile cu Windows, controller opţional (Xbox 360 Controller for Windows recomandat) Sursa cerintelor de sistem: http://www.go4games....sistem-10124788 Edited December 25, 2012 by Consigliere Magnum 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobberT aka RobbDen Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Este un joc foarte complex si bun. Assasin's Creed I si Assasin's Creed II ,chiar daca nu am putut sa le termin dar au o grafica incredibila si cred ca III va rupe piata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum96 Posted December 25, 2012 Author Share Posted December 25, 2012 Este un joc foarte complex si bun. Assasin's Creed I si Assasin's Creed II ,chiar daca nu am putut sa le termin dar au o grafica incredibila si cred ca III va rupe piata! Eu nu am jucat primele 2 jocuri din trilogie, dar din pacate acesta este ultimul Assassin's Creed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielX Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Am jucat toate jocurile din trilogie si mi se pare extrem de incitanta povestea si cum evolueaza personajele. Este o serie epica de jocuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LD 6thsense Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Acest joc ... m-a lasat cu gura cascata niste efecte extraordinare .. dar si cateva buguri pe ici pe colo Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Este incredibil de frumos, am jucat si assasin's creed 1, pe 2 l-am ratat, o sa-l descarc(dar dupa cel termin pe acesta), nu am cuvinte grafica excelenta si un gameplay foarte bine lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axelinho Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Este singura parte din Assasin's Creed care mi-a placut , restul nu pareau interesante , il recomand!La fel cum spuneau si ceilalti mai sus are o grafica superba si nici efectele nu se lasa mai prejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crank H Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 (edited) Este unul dintre jocurile mele preferate, il recomand tuturor. Edited January 30, 2013 by Shys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Un joc foarte interesant si cu niste efecte speciale extraordinare , dar cu cerinte destul de mari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaan Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Topic Closed !.. Reason : Older than 1 month Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts