Kwerlin Baron Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Nume: AkA.RTxX Varsta: 13 Ce problma ai?: CPU-ul meu nu mai scade din "Proces"-ul lui sub 90%. O scurta descriere a situatiei: Acum ceva timp (2-3 zile) am primit un virus (trojan; imi dadea mass pe mess in legatura cu MJDead ...), o zi si ceva am stat cu el in pc. In acest timp am cautat un antivirus ft bun. Am gasit nod32 antivir4 l-am pus la treaba (la scanat pc). Acum nu mai am acel virus; s-a dus, dar CPU-ul mau este SupraSOlicitat din 3-4 prgorame, nu foarte mari .... Screenshot: http://www.img.b-zone.ro/images/mq5nmm1kfwebbhjbeik4.bmp Ce versiune de windows ai: Wind XP SP3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 1. Inchide GTA San Andreas si uita-te dupa cum iti este procesu. 2. Daca nu merge nici asa descarca Avira antivirus personal sau Kaspersky ca astea sunt cele mai convenabile. 3. Daca nici asa nu merge da-mi un pm cu id-ul tau si te ajut eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 1. Inchide GTA San Andreas si uita-te dupa cum iti este procesu. 2. Daca nu merge nici asa descarca Avira antivirus personal sau Kaspersky ca astea sunt cele mai convenabile. 3. Daca nici asa nu merge da-mi un pm cu id-ul tau si te ajut eu. 1. Am facut cum mi-ai zis, dar tot la fel este proc. Abia dupa ce inchid TOATE programele (skype, gta, net etc) scade ft putin din 100% pe undeva la 89-97% 2. Inainte de NOD32 Incercasem AVIRA, dar nu a mers ... nu detecta nimic ... (nu cred ca mai este nevoie de testare si Kaspersky) 3. Dupa toate cele incercate, am intrat in TaskManager si am mai inchis de acolo vreo 10+ programele care nu-si aveau rostul. Multumesc de atentie nick, daca mai apare aceasta problema, te anunt. (iti voi da un PM cu id-ul meu) Va rog !! NU inchideti TOPICUL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Cu placere, ma bucur ca te-am putut ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 cam acceasi problema ca la aka am avuto si eu dar am aflat problema aveam un virus Mama lor de virusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiy Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Ai vazut si ce temperaturi are in acel moment CPU ? Uitate si zine - RealTemp - il descarci free de pe net ! Poate fi un BugFake sau ceva de la BIOS (in cel mai rau caz) , uitate si cu EVEREST sa vezi procesele , mai da vreo 3 scanusi complete si unu pe partitzia C:\... , incearca sa dai un flux de procese cu SuperPI, Prime95 sau IntelBurn poate isi da drumul , daca ai 2 module de ram inverseazale , verifica Frecventzele si voltajele la CPU si memorii ... cam atat , ar mai fi o varianta sa reinstalezi windowsul si sa mai curetzi de praf PC-ul ... BFT !!! L.E: Vezi un Kaspersky daca gasesti unu bun si vezi cat de ferbinte e sursa (sar putea sa fi scazut din putere) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts