Jump to content

Forza Motorsport 4

Francizka
 Share

Recommended Posts

Forza Motorsport este un joc video de curse dezvoltat de Turn 10 Studios și publicat de Microsoft pentru sistemul de jocuri Xbox.Cuvantul ''Forza'' este italianul pentru forță sau putere.Jocul este prima tranșă din seria Forza Motorsport, o serie care a continuat pe consola curentă Microsoft, Xbox 360.

Există 231 de automobile în Forza Motorsport variind de la Honda Civic pana la masini de lux precum Ferrari , Pagani , Mercedes si prototipuri Le Mans, cum ar fi Audi R8.

Masinile sunt separate în 9 clase numite D, C, B, A, S, R și (subclasele GT, GTR, și P1).

Forza Motorsport cuprinde mai multe versiuni..anume (1,2,3,4), toate fiind compatibile doar pentru Xbox360.

I hope u enjoy !!!

Surse: @Wikipedia

Edited by BTD Juicyy

Foarte tare jocul o sa mi-l cumpar si eu pentru XBOX.

Acesta este un comentariu simplu, banal. Incearca sa dezvolti, sa spui mai multe detalii despre joc, ce iti place la el. Ai grija data viitoare, acuma primesti doar un avertisment.

Acesta este un comentariu simplu, banal. Incearca sa dezvolti, sa spui mai multe detalii despre joc, ce iti place la el. Ai grija data viitoare, acuma primesti doar un avertisment.

Domnule Greet ce pot spune despre joc este ca este fascinant.

Are o grafica buna dupa cum observa in video. Cel putin ador jocurile cu o grafica buna.

Masinile sunt destul 231 la numar deci voi avea de unde sa imi aleg.

Imi place gameplay-ul este extraordinar.

Sincer acest video m-a facut sa il cumpar, doar un video pur si simplu m-a fascinat.

Domnule Greet ce pot spune despre joc este ca este fascinant.

Are o grafica buna dupa cum observa in video. Cel putin ador jocurile cu o grafica buna.

Masinile sunt destul 231 la numar deci voi avea de unde sa imi aleg.

Imi place gameplay-ul este extraordinar.

Sincer acest video m-a facut sa il cumpar, doar un video pur si simplu m-a fascinat.

Grav, foarte grav. Warn-up.

Grafica pare sa fie buna inainte de inceperea cursei si se opreste acolo.

O problema mi se pare sunetul. Masinile suna ca...drujbele si se controleaza ca busnetenii. Ca sa nu mai zic de problemele cu umbra, cand mergi pe langa pereti, iar umbra masinii este inversa peretilor.

Un racer banal, din punctul meu de vedere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.