Jump to content

Cum sa-ti transformi GTA San Andreas complet (Moduri+Tutorial)

BadDriver24

Recommended Posts

Foarte frumos ai un + de la mine.

Da,asa este,dar asa este si in realitate,daca nu ai faruri la masina si nu e nici-un stalp mai vezi o laie,dar unde sunt stalpuri de lumina si ai si faruri vezi cum trebuie.

Restul,multumesc pt. aprecieri,inafara de CipriGroza,tu esti ca LongRiverShoot,nu ai putut sa-l faci sa mearga si acum zici ca el,ca ori mai era ceva,ori nu e cine stie ce,si te asigur ca nu mai exista ceva de genu asta pe forum,in fine...

Ceva sa fie zii pe server mereu nu ai? adica mie sa imi apara ca este zii.. Daca nu gasesc ceva le scot ca la war-uri nu mai vad pe cine pusc =))))

Ceva sa fie zii pe server mereu nu ai? adica mie sa imi apara ca este zii.. Daca nu gasesc ceva le scot ca la war-uri nu mai vad pe cine pusc =))))

O sa-l modific azi sau maine

Dar poti sa imi lasi niste cerinte pentru el ? Adica ce e mai imortant pentru al face sa mearga ca in video-ul tau.

Cerinte pt pc?Zi-mi PC tau si-ti voi spune daca merge,ca asa degeaba iti zic paca video gb,procesor 2.6,etc.,conteaza si numele complet,deci zi-mi complet componentele tale!

O sa raspund la ultimile 3 posturi.Timecyc este si in jocul original si el face cum sa se vada cerul,razele soarelui,cum sa fie ziua/noapte,mai inchi,mai deschis,iar ce am pus eu acolo e cel mai nou.Acum Nick,se veds asa pt ca soarele batea din fata,la putine enb se tine cont de asta,oricum enb a fost modificat,culorile sunt mai calde si umbrele/reflectiile mai reale.Stat linistiti,nu trebuie iar downloadat,era modificat dinainte sa fac acest topic.Si nu trebuia sa l pun acolo caci asta e tutorial + gameplay,modurile nu sunt puse aici,sunt in descrierea tutorialului pe youtube

Deocamdata nu merge,merge doar in single player,in samp dă crash,dar o sa revin cu reply maine,poate reusesc.Pana acum am reusit la cererea lui Kinnnder sa fac noaptea mai deschisa,sa nu fie atat de inchis.Pt asta a trebuit sa modific Timecyc,care nu este facut de mine,doar enb este facut de mine.Totul împreuna cu noul gameplay va fii uploadat maine sau poimaine,iar sapt. viitoare poate voi imbunatatii enb,sau ma apuc de facut enb pt gta iv :)

Salut!

Sunt tot eu,BadDriver24.Am ban pe cont pana pe data de 12 ianuarie.

Am facut un nou gameplay cu noul ENB(Culorile putin mai calde si cateva buguri rezolvate):

Maine sau poimaine voi posta noul Timecyc,cu noul timecyc va fii mereu zi,sau daca are buguri,va fii tot pe zi/noapte,insa noaptea va fi mult mai deschis,ca sa nu mai ziceti ca e prea inchis si nu puteti vedea nimic.

In maxim o saptamana voi face un nou ENB,mult mai frumos,dar cu cerinte mai mari,voi folosii si SRT 3 2012 Mipmap edition si Project Oblivion 2010 HQ in el,deci daca acest ENB va sacada,nu prea are rost sa-l incercati pe acesta,FPS o sa scada cu 10-15.Si cam atat,scuzati ca nu am mai raspuns de mult in topic,dar am ban pe contul de pe forum,asa ca l-am facut pe acesta.

Cine nu ma crede ca sunt BadDriver24 sa se uite pe nick de pe youtube si sa scaneze tot sa vada ca nu e keylogger!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.