The Spike Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Nick-ul tau: SpikEE Descrierea bugului: Am cumparat un faggio 3 TD aseara, am facut poza cand l-am luat ( http://s9.postimage....7/sa_mp_171.png ), totu bine si frumos astazi la 17:45 ( http://postimage.org/image/sd2wc7ie5/ ) mi s-a adaugat un TD, masina incuiata, NICIUN HACKER (nu vreau sa aud ipoteze dastea, o sa vedeti de ce), acuma ma duc dupa Kane la event cand ajung acolo il vad pe boogdan ca spune "lol mi s-a facut TD" dau /carinfo si s-a pus inca 1 TD ( http://s8.postimage....d/sa_mp_191.png ), Ba frate laso dreaq de vrajala, ce are ma serveru asta? Stau degeaba pe server si imi pune td? asta e revoltator, adica eu dau 1 ban pe masina aia si serveru imi pune td la ea? Screenshot(s): SS MAI SUS. PS:: Cand mi s-a pus TD mergeam pe el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane VODA Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Am patit exact la fel, m-am lasat pe sleep dimineata asta avand 3 TD la Premier, apoi cand am revenit la 17 aveam 5 TD si masina era tot incuiata. Dar totusi nu inteleg de ce conteaza asa mult TD-urile, se adauga 10$ la insurance, mare chestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spike Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 Da frate TD-urile alea ar trebuii sa le scoata, CE E ASTA? Un player normal mereu cand vrei sa ii vinzi ceva prima data intreaba "CE TD ARE?". Nu e vina mea ca sv imi pune td! TD-urile astea scad pretul drastic! PS:: Clar.Nu stiu de ce trebuie sa sufar eu pentru bugul asta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Am patit si eu.. de la 9 TD am ajuns la 12.. Pana maine la ora 14:00 mie sa nu ajung si la 100.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum96 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Stai linistit eu la NRG-500 ieri aveam 27 TD si acuma am 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic. Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Mda da eu de la 9 td acuma am 24. Si partea nasoala e ca TD nu le mai scoate nimeni decat platind, nu e corect. Ma las pe /sleep si cand revin vad TD-uri in plus. Si masina am lasat-o cu 0 fuel si /lock. Mai bn imi iau casa, sa vad daca se mai face TD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane VODA Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Mda da eu de la 9 td acuma am 24. Si partea nasoala e ca TD nu le mai scoate nimeni decat platind, nu e corect. Ma las pe /sleep si cand revin vad TD-uri in plus. Si masina am lasat-o cu 0 fuel si /lock. Mai bn imi iau casa, sa vad daca se mai face TD. Se face TD si daca ai casa, stai calm ca si eu am un apartament la burger si tot m-am trezit cu TD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Antycus Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Esti sigur tudy cu virgula ca asa e ???? Eu nu am casa si tot td mi s-o facut ....E de la codati ....cheateri ....fac td :@:@:@!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 1.Nu conteaza ca este incuiata,un hackeer(codat cu sobeit) o poate deschide si sa ii faca td si eu am patit la fel. 2.Ti-e fia facut doar 4 mie mi-a facut peste 8 TD,dar ce importanta are? tot la fel merge,nu deasta ti-ai luat masina/motor sa mergi cu el?jucati de distractie nu pentru avere in game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spike Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 1.Nu conteaza ca este incuiata,un hackeer(codat cu sobeit) o poate deschide si sa ii faca td si eu am patit la fel. 2.Ti-e fia facut doar 4 mie mi-a facut peste 8 TD,dar ce importanta are? tot la fel merge,nu deasta ti-ai luat masina/motor sa mergi cu el?jucati de distractie nu pentru avere in game. Se vede ca nu citesti topicu, postezi numai pentru +1. AM SPUS CA ERAM PE SCUTER CAND MI SA FACUT TD. Nu joc pt avere, dar vreau si eu sa am si eu o masina buna si o casa nu?? Ca sa fac asta trebuie sa fac niste afaceri (iau o masina ieftin, o dau si fac profit) dar cum sa fac profit cand eu iau faggio (sa zicem) cu 2 td-uri si serveru imi pune inca 3, eu daca am dat pe el 2.2 si pretu scade la 2.0 eu ce fac atunci? Ce profit? Nu-mi mai iese nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Eu cu Faggio am patit la fel atunci mai demult, cand au primit toti cate vre`o 10TD in plus, dar aseara merg cu Clubu tot frumos, si dintr`o data, dispare TOT TUNNINGU, si dau /stats si ma uit ii apare un TD, hai ca asta e bataie de joc deja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoOoGdaN Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Am patit pe o masina mai veche, intr-o seara 16 td unu dupa altu si in doar 3-4 minute. Iar atunci castigasem event find and /pay 1(sau ce era) si am coborat din masina sa imi iau premium de la ala si imi dispare masina, pur si simplu se respawna si se facea td, masina fiind incuiata, dar asta cred ca tine de servar, poate sa se dea rolback sa se scoata td, dar nu prea este avantajos, pentru ce? pentru 2-3 td, si asa masina tot 222 prinde, tot banii aia ii iau pe ia daca o vand asa ca nu-mi fac probleme, doar ca este un bug naspa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin. Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Mda si eu. Il las la gara LS ca sa iau taxi si dupa dau /carinfo si vad ca are TD + de la 77TD a ajuns la 83TD si e NRG ... Sper sa se rezolve... Un pret are la 77 TD si altul la 83TD ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Toti am patit la fel,eu mi-am vandut masina si astept sa se repare bugul,eu de la 45 am ajuns la 77... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Toti cei de pe server au patit la fel au avut ori cu 1 td mai mult oricu 10, este bug la tduri nu te speria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3NVER ToV Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Multi l-i s-a intamplat tot ce ai patit si tu.Acum o saptamana parca mai mult de jumatate de server s-a trezit cu TD-uri in plus,stai linistit,nu mai conteaza prea mult acum , numarul de TD. Nu conta ca scuterul era inchis,hacker-ul putea sa iti faca. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecmar0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Din cate stiu eu, am urmarit "fenomenul" si dupa ce ti se termina Insurance nu se mai fac TD-uri aiurea. Deci problema e undeva la Insurance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 S-au mai facut 100 de topicuri indentice,adminii au raspuns la fiecare topic,nu mai faceti topicuri aiurea:|.... Sfatul meu e sa iti vinzi FAGGIO-ul si sa astepti pana se remediaza bug-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spike Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Ba sunteti posthunteri? AM SPUS IN PANA MEA CA ERAM PE SCUTER CAND S-A FACUT TD. AM VAZUT SI EU CA E UN BUG, TOPICUL E MAI DE MULT. Nu stiu de ce comentati toti si nici nu cititi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T h i e f Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Kelton imi dai dreptate ce am zis pe report ? TOATA LUMEA SPUNE ASTA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.