HTc Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Buna,mi-am luat un laptop de la dell inspirion 16inch si nu stiu ce placa video are (daca e de la nvidia sau amd) am incercat pe site-ul de nvidia un autoshearch al driverului dar nu mi-a vazut nimic. nu stiu de la ce marca am placa video,vreau sami iau driverul si nu cunosc. De unde vad ce placa am,si inca o mica chestie,de unde stiu ce directx suporta,eu mi-am pus pe el directx 11 si sa instalat fara probleme dar vreau sa fiu sigur. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Daca ai java instalat intra pe: www.systemrequirementslab.com si selecteaza un joc, apoi scaneaza ( trebuie sa accepti aplicatia java ) si iti zice acolo ce placa video ai. Ca sa afli ce dx suporta , intra pe site-ul de unde descarci drivere ( www.nvidia.com - pentru nvidia / http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx - pentru ATI ) cauti driver-ul respectiv si trebuie sa scrie acolo ce dx suporta. Daca nu reusesti sa vezi ce placa video ai , instaleaza everest si selecteaza video si vezi ca scrie pe acolo marca si modelul placii. Daca e integrata , trebuie sa ai un CD de la placa de baza ( motherboard ) de pe care instalezi tot si audio si video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HTc Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 Multumesc,am rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAdd Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Multumesc,am rezolvat. Daca o sa mai ai probleme, poti intra pe http://support.dell.com si gasesti acolo toate driverele de care ai nevoie pentru laptopul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Cea mai simpla metoda pentru a afla orice detalii despre PC/laptop este sa instalezi AIDA 64 Extreme Edition si afli orice informatii. Eu il folosesc la orice probleme + ca are si Sensor, adica monitorizeaza temperatura placii de baza/video/HDD-uri si CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts