Jump to content

Driver video

Recommended Posts

Buna,mi-am luat un laptop de la dell inspirion 16inch si nu stiu ce placa video are (daca e de la nvidia sau amd) am incercat pe site-ul de nvidia un autoshearch al driverului dar nu mi-a vazut nimic. nu stiu de la ce marca am placa video,vreau sami iau driverul si nu cunosc.

De unde vad ce placa am,si inca o mica chestie,de unde stiu ce directx suporta,eu mi-am pus pe el directx 11 si sa instalat fara probleme dar vreau sa fiu sigur.

Multumesc.

Daca ai java instalat intra pe:

www.systemrequirementslab.com si selecteaza un joc, apoi scaneaza ( trebuie sa accepti aplicatia java ) si iti zice acolo ce placa video ai.

Ca sa afli ce dx suporta , intra pe site-ul de unde descarci drivere ( www.nvidia.com - pentru nvidia / http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx - pentru ATI ) cauti driver-ul respectiv si trebuie sa scrie acolo ce dx suporta.

Daca nu reusesti sa vezi ce placa video ai , instaleaza everest si selecteaza video si vezi ca scrie pe acolo marca si modelul placii.

Daca e integrata , trebuie sa ai un CD de la placa de baza ( motherboard ) de pe care instalezi tot si audio si video.

Cea mai simpla metoda pentru a afla orice detalii despre PC/laptop este sa instalezi AIDA 64 Extreme Edition si afli orice informatii. Eu il folosesc la orice probleme + ca are si Sensor, adica monitorizeaza temperatura placii de baza/video/HDD-uri si CPU

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.