quinTx Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Nick-ul tau: xSteve Descrierea bugului: Eu am o masina de tip Euros personal. Am iesit din jail si am dat /towcar. Cand am ajuns la masina, erau 2 masini identice, ambele model Euros, aceeasi culoare, si acelasi plate. Am mai dat odata /towcar, si doar una dintre ele s-a respawnat, si tot acelasi lucru, sunt ambele una langa alta. Screenshot(s): Am incercat sa dau si relog si tot acelasi lucru. Comenzile gen [/lock], [/park] etc.. functioneaza doar la una dintre cele 2 masini. (presupun ca aceea este cea "reala"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Te-ai gandit ca poate mai are cineva masina identica si i-a pus acelasi carplate?... Just sayin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Dublura a fost ștearsă. Data viitoare roagă un admin 4+ în joc s-o șteargă, nu mai face topic aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.