uNder Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) | | Edited January 9, 2013 by nwap 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 (edited) @ Imi cer scuze nu mi-am dat seama ca am dat Reply Post. Edited January 8, 2013 by nwap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Rapid Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Destul de dragute .. Dar mai trebuie sa lucram Ai folosit prea mult effect Link to comment Share on other sites More sharing options...
J O E Y Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Creaţii slabe,prost dimensionate,la fel o tonă de sharpen,pune mai puţin sharpen,joacă-te şi cu contrastul/lumina,fonturile prost alese,dacă vrei să faci un avatar/semnătură poţi să mai şi tai din stock,nu trebuie să-l înghesui doar să-ti iasă dimensiunea potrivită,de exemplu tu ai un stock 1600x900,mai tai din el până îţi iese un avatar nu-l pui pe tot să iasă o turtit.Sper să-ţi fie de ajutor postul meu.Mai urmăreşte nişte tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Ai probleme mari in ceea ce priveste redimensionarea stock-urilor. Redimensionarea se face tinand apasata tasta SHIFT si tragand de colturi. Astfel, imaginea isi va pastra proportiile. Lucrarile nu imi plac. Continua urmand tutoriale si vei face creatii mult mai bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Mai ai mult de lucrat în ceea ce priveşte textul.. cât despre lucrări, foarte aiurea totul. Înainte de a redimensiona o imagine cu 'Image size' foloseşte unealta 'Crop', te va ajuta foarte mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Slabe.. esti inca la inceput. Foloseste metodele spuse mai sus pentru a redimensiona, sau daca nu, ia Microsoft Picture Manager, sau alte mii de site-uri online. Foloseste texte mult mai vizibile, si mai frumoase, succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Nu ai mai postat creaţii de două săptămâni. Dacă vrei să continui, vei trimite PM unui Designer pentru a-ţi deschide topicul. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts