Jump to content

Prestari servicii ( salariu saptamanal )

Toffu

Recommended Posts

Evolutia interesului meu poate fi intretinuta prin orice mijloc, pe cale de consecinta ofer tuturor jucatorilor fara potenta financiara si dornici de activitate, posibilitatea unui castig saptamanal prin prestari de servicii destinate ocupatiilor mele.

Tipuri de angajamente:

1. Publicari anunturi [/ad]: Avocatul John_Oanca elibereaza din jail pentru suma de 500.000$. Cumpara accept lawyer.

Salariu /saptamana:

Interval nivel permis: 1-5. Pentru 25 de anunturi publicate, salariul este de 250.000$.

Interval nivel permis: 6-10. Pentru 50 de anunturi publicate, salariul este de 500.000$.

Interval nivel permis: 11-40(45)

- Pentru 100 de anunturi publicate, salariul este de 1.000.000$.

- Pentru 150 de anunturi publicate, salariul este de 1.500.000$.

Calculare: 10.000$ x Nr. evidenta. Pentru publicarea unui anunt fara evidenta numerar (necesar dovada), pretul este 10.000$.

2. Cautare "accept lawyer" / client eliberare (jail).

Salariu /saptamana:

Pentru fiecare accept sau client in scopul eliberarii, se acorda 100.000$. Exemplu: 5 accept/client = 500.000$

Nota: pentru acordarea salariului, solicit dovezi saptamanale (fotografii) + evidenta nivel (level) necesar.

Model evidenta servicii:

Nume jucator:

Nivel:

Factiune:

Serviciu prestat:

Interval (data):

Semnatura RPG (bara):

Alte precizari:

Nume jucator: TheTerrorMan

Nivel: 16

Factiune: Civilianus

Serviciu prestat: Pentru /ad si pentru ati cauta clienti.

Interval (data): In fiecare zi

Semnatura RPG (bara): bar-000384100.png

Alte precizari:​ nu am

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.