Andrew ROYAL Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 (edited) ANDREW'S ARTWORK AVATARS SIGNATURES PS - Nu aveti dreptul sa purtati imaginile fara acordul meu. Edited January 26, 2013 by Andrew 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twk Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Parerea mea ( in calitate de om paralel cu Photoshop-ul ) este ca iti dai mult interesul ceea ce iti confera aceasta calitate a lucrarilor. Mie unul imi plac de la foarte mult in sus pentru ca se vede ca muncesti la ele. Repet este doar parerea unui nepriceput. Keep work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Cele mai bune avatare sunt cele cu Ronaldo. La restul, cel putin o parte din ele, nu stiu daca mi se pare sau au fost prost redimensionate . In privinta semnaturilor, sunt dragute pentru inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yogi Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Nu stiu eu sa lucrez in PS, dar semnatura cu Hitman Agency mi se pare putin.. nereusita acuma asta este parerea mea nu stiu sa fac nimic in photoshop iar acele avatare imi plac toate..o singura intrebare as avea daca pot sa port si eu semnatura cu city lights Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Sunt destul de bune pentru inceput...cel mai reusit e avatarul cu Ronaldo. Incearca sa ti Shift apasat cand redimensionezi imaginea, ca sa se redimensioneze uniform. Mai lucreaza la lumina si culori...si nu pune texturi aiurea care nu-si au rostul. Continua si vei progresa. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Foarte frumoasa, incet incet o sa evoluez(eu nu ma pricep)dar chiar si asa ai doveit ca iti dai silinta sa faci ceva. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Ai pus pe acolo niste text-uri aiurea, nu prea le vad rostul, semnaturile sunt destul de bune pentru inceput iar despre avatar incearca sa le redimensionezi uniform, succes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Bravo, te descurci cât de cât. Mergi pe ideea de simplicitate, înțeleg, dar unele avatare nu sunt redimensionate corect (știu de ce le faci așa). Semnăturile sunt ok, după părerea mea, mai ales cea cu „Photographer”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiku LGZ Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Bravo andrei , ca incepator te descurci bine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Felicitări pentru cârnaţul de avatare... nu puteai să pui unu lângă altu ? ON: Avatare sunt drăguţe dar prost redimensionate (unele). Succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 (edited) Multumesc de pareri, apreciez. Nu stiu faceti voi lucrarile, insa, eu cand incep o lucrare cropez ceea ce ma intereseaza si apoi ii dau dimensiunea pe care o doresc... poate asta e greseala pe care o fac. O sa revin cu cateva creatii. __________ REQ Edited January 26, 2013 by Andrew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Asta e chiar fain. Putin cam intunecat, dar misto . Puteai da cu putin Dodge Tool ca sa evidentiezi zonele unde cade lumina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Singurul lucru care nu-mi place este acela ca e intucata imaginea, cum spune si Alpha, puteai da cu Dodge ca sa luminezi, gj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 @ Alpha & Deey: Imaginea era LQ si daca ii aplicam Dodge Tool arata foarte pixelata. Request Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 (edited) @ Alpha & Deey: Imaginea era LQ si daca ii aplicam Dodge Tool arata foarte pixelata. Nu prea exista posibilitatea de a arata pixelata cand aplici Dodge Tool. Unealta dodge e la fel ca si cum ai folosi un brush alb pus pe un overlay sa zic asa, ca sa luminezi anumite zone, cum Burn Tool le intuneca. Prin urmare, nu se umbla la claritatea imaginii ca sa o faci pixelata. Din contra, o faci mai buna, mai ales cu burn tool. De exemplu, cu burn tool poti evidentia mult mai bine umbrele fetei, si faci o imagine mult mai clara cu un efect HD. // Oricum, am incercat sa aplic dodge pe avatarul asta, si nu prea poti face asa multe. Edited January 27, 2013 by Alpha287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctorasul Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Nu sunt rele semnaturile, imi place prima cea cu "old muscle car" ... Keep work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 REQUEST * Nu prea am mai avut timp sa lucrez in PS deoarece am fost bolnav si am stat numai in pat, o sa revin cu cateva creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 (edited) NEW Edited February 10, 2013 by Andrew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 (edited) * Nu a mers sa dau edit. Edited February 16, 2013 by Andrew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Hmm, ce pot să zic, creația cu „ANDREW” arată bine, dar cele două cu „RONNEY.” nu sunt tocmai bune. Cea cu acel bătrânel este prea „galbenă”, ai insistat foarte mult pe culoare, iar nici textul nu este unul extraordinar; semnătura nu este redimensionată bine, textul este bun și ai uitat să o decupezi pe lungime, mai ai niște mici „scăpări”. Felicitări, te aștept cu noi creații. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Superbe lucrări, chiar te pricepi în arta design-ului, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 Superbe lucrări, chiar te pricepi în arta design-ului, felicitări! Mersi pentru apreciere. New: (signature stock) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 În privinţa avatarelor, îţi dau impresia că sunt cam goale, trebuia să le pui text. În privinţa semnăturii, a ieşit superbă. Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CreS Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Ce pot spune...Privind in ansamblu se vede un real progres, in opinia mea. Tine-o tot asa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts