Andrew ROYAL Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 @ CreS: Mersi frumos de părere, apreciez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 (stock) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Ai niste lucrari destul de bune, crop-ul este bun, efectele sunt bine aplicate, dar mai poti lucra putin la lumina si contrast .. da lucrarii o culoare mai deschisa, mai vie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Ai niste lucrari destul de bune, crop-ul este bun, efectele sunt bine aplicate, dar mai poti lucra putin la lumina si contrast .. da lucrarii o culoare mai deschisa, mai vie. O să țin cont de ceea ce mi-ai spus la următoarele creații, mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omul cu castravetele Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Hmmm incet incet din ce am urmarit in cretiile expuse in portofoliu mai incepi sa dai semne de evolutie insa incearca sa nu mai pui textul in colt se vede aiurea rau, la lucrarea aceea cu A.C. textul mergea pe mijlocul avatarului si daca mai umblai oleaca pe la lumina + o textura buna avatarul ieasea tut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Un mic logo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Askhanar Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Foarte frumoase,cred ca depui o munca foarte intensa in ceea ce priveste design-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 @ GreenCookiezs: Mersi de părere. Încă 2 logo-uri: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyNceD Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Imi plac avatarele 1 si 3 au iesit bine. Iar semnaturile 1,3,5 . Imi plac si textele cum le-ai atasat. Felicitari tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Imi plac lucrarile, tine-o tot asa. Felicitarile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Mulțumesc de păreri. Ceva nou: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cruchless Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Pfffffffffff...asta chiar este frumoasa a iesit chiar bine mai ales efectul pus pe el. insa , exista si un insa nu prea merge textul acela in colt ar fi mers mult mai bine aici click. Oricum ai mai evolut cu acest avatar din punctul meu de vedere asa ca felicitari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Pfffffffffff...asta chiar este frumoasa a iesit chiar bine mai ales efectul pus pe el. insa , exista si un insa nu prea merge textul acela in colt ar fi mers mult mai bine aici click. Oricum ai mai evolut cu acest avatar din punctul meu de vedere asa ca felicitari . Mersi de părere. Am pus textul mai jos deoarece e o parte mai întunecată acolo, dacă-l puneam unde ai zis tu mi se părea prea alb(e un C4D acolo și asta îl făcea alb), așa că l-am lăsat unde e acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 (edited) Unele sunt prea mici, dimensiunile pentru avatar sunt 140x290 Pixels(In general dar se pot folosi si altele, imi pare rau ca s-a inteles altceva) In rest sunt frumos lucrate, dar trebuie sa le dai alte dimensiuni(doar daca vrei), mie mi se par mai frumoase daca sunt mai mari. Edited March 13, 2013 by nXoiD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Unele sunt prea mici, dimensiunile pentru avatar sunt 140x290(Pixels) In rest sunt frumos lucrate, dar trebuie sa le dai alte dimensiuni. Crezi tu. Un avatar poate sa aiba si dimensiunea de 100 x100 px. Dimensiunea mentionata de tine nu este una "default". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Crezi tu. Un avatar poate sa aiba si dimensiunea de 100 x100 px. Dimensiunea mentionata de tine nu este una "default". Stiu ca poate sa aiba si 100x100 px. dar arata mult mai bine cu dimensiunile precizate de mine(140x290) dar ramane la alegerea fiecaruia, eu vroiam sa spun ca arata mult mai bine cu acele dimensiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 @, fiecare își face lucrările așa cum dorește, nu-mi poate impune nimeni cum să lucrez. Avatarul poate să aibă orice dimensiune, nu e obligatoriu să pui dimensiunea pe care ai văzut-o aici. Te rog ca data viitoare când postezi la portofoliul meu(dacă o s-o mai faci) să îți argumentezi mai bine propria părere nu să-mi spui că nu am respectat o dimensiune sau mai știu eu ce. _____________________ O manipulare foto: (stock) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 @, fiecare își face lucrările așa cum dorește, nu-mi poate impune nimeni cum să lucrez. Avatarul poate să aibă orice dimensiune, nu e obligatoriu să pui dimensiunea pe care ai văzut-o aici. Te rog ca data viitoare când postezi la portofoliul meu(dacă o s-o mai faci) să îți argumentezi mai bine propria părere nu să-mi spui că nu am respectat o dimensiune sau mai știu eu ce. _____________________ O manipulare foto: (stock) Ti-am spus-o sub forma de sfat nu sub forma de ordin sau alte prosti, nu ti-am ordonat eu mi-am spus parerea si atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 @, fiecare își face lucrările așa cum dorește, nu-mi poate impune nimeni cum să lucrez. Avatarul poate să aibă orice dimensiune, nu e obligatoriu să pui dimensiunea pe care ai văzut-o aici. Te rog ca data viitoare când postezi la portofoliul meu(dacă o s-o mai faci) să îți argumentezi mai bine propria părere nu să-mi spui că nu am respectat o dimensiune sau mai știu eu ce. _____________________ O manipulare foto: (stock) Nu prea e manipulare, adica, ma rog... Sunt doar niste GM-uri, niste adjustmenturi. Nu ai adaugat, nu ai scos nimic, ca sa fie o manipulare. In cazul tau imaginea e editata, nu manipulata. Spre exemplu, asta e o manipulare: link Ti-am spus-o sub forma de sfat nu sub forma de ordin sau alte prosti, nu ti-am ordonat eu mi-am spus parerea si atat. Bine, gata. Termina cu posturile aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Visarion Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Bine Andrew! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Bine Andrew! Rau Visario. Un post trebuie sa contina minim 2 propozitii in care iti vei argumenta parerea despre lucrarile lui. Primesti un avertisment verbal. La urmatoarea abatere vei fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Sunt minunate pozele,imi plac mult efectele arata mijto Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Ce pot spune... m-au impresionat destul de mult. Observ un progres din partea ta. Îmi plac foarte mult efectele folosite, culorile. Despre lumină, pot spune că este foarte bine integrată, iar sharpen-ul utilizat foarte puțin, ceea ce dă o vizibilitate foarte bună lucrării. Felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts