Jump to content

Portfolio - Andrew

Andrew ROYAL
 Share

Recommended Posts

Parerea mea ( in calitate de om paralel cu Photoshop-ul ) este ca iti dai mult interesul ceea ce iti confera aceasta calitate a lucrarilor. Mie unul imi plac de la foarte mult in sus pentru ca se vede ca muncesti la ele.

Repet este doar parerea unui nepriceput. Keep work.

Nu stiu eu sa lucrez in PS, dar semnatura cu Hitman Agency mi se pare putin.. nereusita acuma asta este parerea mea nu stiu sa fac nimic in photoshop iar acele avatare imi plac toate..o singura intrebare as avea daca pot sa port si eu semnatura cu city lights

Sunt destul de bune pentru inceput...cel mai reusit e avatarul cu Ronaldo. Incearca sa ti Shift apasat cand redimensionezi imaginea, ca sa se redimensioneze uniform. Mai lucreaza la lumina si culori...si nu pune texturi aiurea care nu-si au rostul.

Continua si vei progresa. Bafta!

Foarte frumoasa, incet incet o sa evoluez(eu nu ma pricep)dar chiar si asa ai doveit ca iti dai silinta sa faci ceva. Felicitari!

Ai pus pe acolo niste text-uri aiurea, nu prea le vad rostul, semnaturile sunt destul de bune pentru inceput iar despre avatar incearca sa le redimensionezi uniform, succes.

Felicitări pentru cârnaţul de avatare... nu puteai să pui unu lângă altu ?

ON: Avatare sunt drăguţe dar prost redimensionate (unele). Succes pe viitor.

Multumesc de pareri, apreciez. Nu stiu faceti voi lucrarile, insa, eu cand incep o lucrare cropez ceea ce ma intereseaza si apoi ii dau dimensiunea pe care o doresc... poate asta e greseala pe care o fac. O sa revin cu cateva creatii.

REQ

ices.png

Edited by Andrew

@ Alpha & Deey: Imaginea era LQ si daca ii aplicam Dodge Tool arata foarte pixelata.

Nu prea exista posibilitatea de a arata pixelata cand aplici Dodge Tool. Unealta dodge e la fel ca si cum ai folosi un brush alb pus pe un overlay sa zic asa, ca sa luminezi anumite zone, cum Burn Tool le intuneca. Prin urmare, nu se umbla la claritatea imaginii ca sa o faci pixelata. Din contra, o faci mai buna, mai ales cu burn tool. De exemplu, cu burn tool poti evidentia mult mai bine umbrele fetei, si faci o imagine mult mai clara cu un efect HD.

// Oricum, am incercat sa aplic dodge pe avatarul asta, si nu prea poti face asa multe.

Edited by Alpha287

Hmm, ce pot să zic, creația cu „ANDREW” arată bine, dar cele două cu „RONNEY.” nu sunt tocmai bune. Cea cu acel bătrânel este prea „galbenă”, ai insistat foarte mult pe culoare, iar nici textul nu este unul extraordinar; semnătura nu este redimensionată bine, textul este bun și ai uitat să o decupezi pe lungime, mai ai niște mici „scăpări”.

Felicitări, te aștept cu noi creații. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.