Jump to content

Portfolio - Andrew

Andrew ROYAL
 Share

Recommended Posts

Ai niste lucrari destul de bune, crop-ul este bun, efectele sunt bine aplicate, dar mai poti lucra putin la lumina si contrast .. da lucrarii o culoare mai deschisa, mai vie.

Pfffffffffff...asta chiar este frumoasa a iesit chiar bine mai ales efectul pus pe el. insa , exista si un insa nu prea merge textul acela in colt ar fi mers mult mai bine aici click.

Oricum ai mai evolut cu acest avatar din punctul meu de vedere asa ca felicitari .

Pfffffffffff...asta chiar este frumoasa a iesit chiar bine mai ales efectul pus pe el. insa , exista si un insa nu prea merge textul acela in colt ar fi mers mult mai bine aici click.

Oricum ai mai evolut cu acest avatar din punctul meu de vedere asa ca felicitari .

Mersi de părere. Am pus textul mai jos deoarece e o parte mai întunecată acolo, dacă-l puneam unde ai zis tu mi se părea prea alb(e un C4D acolo și asta îl făcea alb), așa că l-am lăsat unde e acum.

Unele sunt prea mici, dimensiunile pentru avatar sunt 140x290 Pixels(In general dar se pot folosi si altele, imi pare rau ca s-a inteles altceva)

In rest sunt frumos lucrate, dar trebuie sa le dai alte dimensiuni(doar daca vrei), mie mi se par mai frumoase daca sunt mai mari.

Edited by nXoiD

Unele sunt prea mici, dimensiunile pentru avatar sunt 140x290(Pixels)

In rest sunt frumos lucrate, dar trebuie sa le dai alte dimensiuni.

Crezi tu. Un avatar poate sa aiba si dimensiunea de 100 x100 px. Dimensiunea mentionata de tine nu este una "default".

Crezi tu. Un avatar poate sa aiba si dimensiunea de 100 x100 px. Dimensiunea mentionata de tine nu este una "default".

Stiu ca poate sa aiba si 100x100 px. dar arata mult mai bine cu dimensiunile precizate de mine(140x290) dar ramane la alegerea fiecaruia, eu vroiam sa spun ca arata mult mai bine cu acele dimensiuni.

@, fiecare își face lucrările așa cum dorește, nu-mi poate impune nimeni cum să lucrez. Avatarul poate să aibă orice dimensiune, nu e obligatoriu să pui dimensiunea pe care ai văzut-o aici. Te rog ca data viitoare când postezi la portofoliul meu(dacă o s-o mai faci) să îți argumentezi mai bine propria părere nu să-mi spui că nu am respectat o dimensiune sau mai știu eu ce.

O manipulare foto:

Landscape.png

(stock)

@, fiecare își face lucrările așa cum dorește, nu-mi poate impune nimeni cum să lucrez. Avatarul poate să aibă orice dimensiune, nu e obligatoriu să pui dimensiunea pe care ai văzut-o aici. Te rog ca data viitoare când postezi la portofoliul meu(dacă o s-o mai faci) să îți argumentezi mai bine propria părere nu să-mi spui că nu am respectat o dimensiune sau mai știu eu ce.

O manipulare foto:

Landscape.png

(stock)

Ti-am spus-o sub forma de sfat nu sub forma de ordin sau alte prosti, nu ti-am ordonat eu mi-am spus parerea si atat.

O manipulare foto:

Landscape.png

(stock)

Nu prea e manipulare, adica, ma rog... Sunt doar niste GM-uri, niste adjustmenturi. Nu ai adaugat, nu ai scos nimic, ca sa fie o manipulare. In cazul tau imaginea e editata, nu manipulata. Spre exemplu, asta e o manipulare: link

Ti-am spus-o sub forma de sfat nu sub forma de ordin sau alte prosti, nu ti-am ordonat eu mi-am spus parerea si atat.

Bine, gata. Termina cu posturile aiurea.

Bine Andrew!

Rau Visario. Un post trebuie sa contina minim 2 propozitii in care iti vei argumenta parerea despre lucrarile lui. Primesti un avertisment verbal. La urmatoarea abatere vei fi sanctionat.

Hitmen.pngHitmen_sig.png

Ce pot spune... m-au impresionat destul de mult. Observ un progres din partea ta. Îmi plac foarte mult efectele folosite, culorile. Despre lumină, pot spune că este foarte bine integrată, iar sharpen-ul utilizat foarte puțin, ceea ce dă o vizibilitate foarte bună lucrării.

Felicitări.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.