Jump to content

GTA San Andreas vehicles - real names

JohNNyB

Recommended Posts

Frumos topic.Vezi ca la super gt si tahoma ai pus acelasi site.

Multumesc tuturor.

Da Gabi, este greseala mea, dar mi-am dat seama de ea prea tarziu, nu mai merge edit.

Asta este.

Felicitari pentru munca depusa, dar sunt unele modele si din cate am vazut eu sunt destul de multe, la care nu ai pus chiar masina potrivita, sau care nu seamana asa bine. Sunt masini care se potrivesc mai bine cu unele modele din joc. A mai fost un topic ca si acesta acum ceva vreme, cauta-l si fa o mica comparatie. Poate gasesti acolo unele masini care se potrivesc mai bine. Succes!

Vezi ca unele masini care le-ai pus tu nici nu existau pe vremeain care se petrece actiunea in san andreas,de ex Fbi Rancher,sau Mule...

Am spus ca, cu unele masini nu am gasit poze cum aratau pe vremea aia, asa ca am pus masini de pe vremea noastra, dar tot asa arata, putin modificate.

tahoma = Chevy malibu 4 door (mid 1980's)

tampa = chevy corvair (1960's)

Cred ca le-ai inversat aici.. :)).Sper ca nu te superi pentru observatia asta.

Nu am de ce sa ma supar, stiam ca o sa existe greseli, nu e usor sa pui poza pt. fiecare ... dar asta este, nu mai merge edit.

Multumesc de aprecieri.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.