Jump to content

Premium account interface

Vittorio Salvatore
 Share

Recommended Posts

Mie imi place cum arata. Am vazut multe lucrari de genul dar chiar nu m-am gandit la ceva pentru B-Zone. Felicitari. Dar, dupa parerea mea, cum au spus si restul, e mult prea mare pentru a fi pusa la semnatura ca sa se faca reclama. Daca ar fi sa se puna undeva pe clienti, nu prea s-ar potrivi. In fine .. frumoasa lucrare. Felicitari inca o data.

Edited by Alpha287

Reclama pentru clienti.b-zone.ro?

Nu, nu poate fi folosita ca reclama. E mult prea mare pentru a fi pusa la semnatura. Semnatura nu trebuie sa depaseasca jumatate de pagina, de "monitor" adica.

80%, daca nu, chiar mai mult din posturile facute in topicu' asta, si nu numai, sunt posturi aiurea. Va readuc aminte inca o data ca se sanctioneaza cu un punct de warn pe forum.

Aveti grija, stiti voi care sunteti.

Foarte bun, se vede ca ai lucrat la el destul. Textul este incadrat foarte bine, serios si bun pentru clienti | reclama, good job!

Edited by Sexy Deey

Meriţi felicitările mele pentru efortul depus, creativitate şi felul în care ai aşezat totul. Într-adevăr, "măseaua" aia nu cred că îşi prea are rostul, dar arată bine, umple spaţiul gol. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.