CR3ATIVe Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Nick: CreaT1Ve Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo/Semnatura Imagine (Optional): ~ Tema (In caz ca nu exista o imagine): Advance personal vehicle - clienti; Un portofoliu cu masini "sport" din sa:mp. Text: ... O reclama pentru clienti.b-zone respectiv pentru personal vehicle Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizari: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evilboy Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 N-am înţeles bine ideea, poţi spune mai detaliat? Vrei o poză cu text ( Cel menţionat de tine ) ? Sau o poză cu nişte shape-uri pentru introducerea unor maşini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Eu am cam inteles ce vrei. Tu vrei ceva cum au mai toti la semnatura, poze cu masini din SA:MP, pentru clienti. Deci aia e semnatura, nu logo. Si orice-ar fi nu trebuie sa-ti facem noi poze cu toate masinile din SA:MP. DAR, pentru ca o voi lua ca pe o neintelegere, nu vei primi interdictie 5 zile, cum ar fi normal, ci doar 3, pentru ca si mie mi-a luat ceva sa inteleg ce vrei. *Daca nu am inteles si nu asta e ceea ce vrei, astept un PM si-ti voi redeschide topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts