Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[Portofoliu] Gawitkkk

ALexu
 Share

Recommended Posts

Daca vrei, imi dai un PM si te invat cum sa faci poze fara font, dar totusi e frumos

Stai linistit, stiu sa fac si fara font, nu e problema, doar ca asa imi place mie s fac ;).

O noua poza care mia fost ceruta prin PM sa o creez:

VYDQA46.png

Mie unu imi place ce ai facut,deci tinete de treaba.

Multumesc.

New:

Nrf3b9T.jpg

YjyCH9l.png

kfht3Hr.png

O2KK8wt.png

RRAoW2V.jpg

bwSRO7F.png

XlxPVcz.png

99s8H7C.png

drrMZtG.png

obgf6Ez.png

bbeHaDl.png

LwiqI6Y.png

qULNJzC.png

I30lWAq.png

hCMpdwY.png

Ktkpy07.png

7HLnECx.png

Nota: Cele a lui S.Vlad sunt facute la cererea lui.

Cele cu Familia 4 Life sunt facute din plictiseala.

[/color][/font]

Te cred.. nu e usor sa lucrezi in photoshop, am incercat si eu dar nu era pentru mine si am abandonat. Bafta inca odata.

Multumesc.

Iti sugerez PhotoScapte, este usor de umblat cu el si poti face lucruri destul de frumoase cu el.

New: qvy3twD.png

Edited by Gawitkkk

Vad ca iti dai silinta si iti place sa butonezi Photoshop-ul. Daca tot il butonezi atat, butoneaza-l cu cap. Incearca sa urmaresti tutoriale. Creatiile tale sunt prea de incepator. Fara a urmari tutoriale, nu vei avansa. Un simplu text, caruia ii adaugi un gradient si un stroke, nu se pot numi creatii. De exemplu, cei din F4L cred ca apreciaza faptul ca le-ai facut cate un logo, dar nu cred ca il va purta cineva, datorita faptului ca e prea simplu. De aia .. urmareste tutoriale.

Edited by Alpha287

le-ai facut pe www.cooltext.com, unde este munca ta?

http://postimage.org...afd7f/1528cbeb/

rusine

http://postimage.org...cdtv5/44224a3c/

auzi tu la el, new designer =))

V1.0:

X6KB3H7.gif

V2.0:

cShuRjq.png

V3.0:

xIpdF3X.png

Voi reveni cu EDIT si voi mai aduce poze.

Vad ca iti dai silinta si iti place sa butonezi Photoshop-ul. Daca tot il butonezi atat, butoneaza-l cu cap. Incearca sa urmaresti tutoriale. Creatiile tale sunt prea de incepator. Fara a urmari tutoriale, nu vei avansa. Un simplu text, caruia ii adaugi un gradient si un stroke, nu se pot numi creatii. De exemplu, cei din F4L cred ca apreciaza faptul ca le-ai facut cate un logo, dar nu cred ca il va purta cineva, datorita faptului ca e prea simplu. De aia .. urmareste tutoriale.

Ce silinta isi da ? sa fim seriosi, silinta cu site-uri ? :))

Mersi.. Mia luat ceva timp sa le fac...

Cum poti sa minti in halul asta?=)) Doamne, mare-i gradina ta.

Edited by JohNNyB

Sunt niste lucrari... varza. E bun ca-ti dai silinta, dar folosesti niste fonturi de pe dafont.com mai realistice, nu toate panaramile si fonturile de cocalari. Urmeaza tutoriale, incet incet, o sa progresezi, daca te tii, binenteles. Multa bafta pe viitor, sa auzim de bine.

Salut , Gawitkkk daca mi-ai poate face o semnatura .. in care apar 4 oameni si sa scrie Delta Force Team.

De preferat vreau sa fie oameni soldati :D

Sper sa o poti face :)

Cat poti ba sa mintii :))). Sa chinuit ma baiat sa intre pa un Site si sa scrie 2 texte si este Desinger :)).

Vezi ca se scrie Designer nu DESINGER. Faci si tu...niste texte in cooltext si vrei ''Designer'' ? :)))

Si voi va credeti mai buni?

A zis unu' ca a intrat pe nu stiu ce site, gata, ajunge. Nu tre' sa repetati ca papagalii.

Data viitoare va sanctionez.

Văd că mi-ai ascultat sfatul cu dimensiunile, du-te si descarcă font-uri de pe www.dafont.com, fă ceva mai complex si mai frumos, sunt prea simple, lucrează mai mult si urmăreste tutoriale, succes.

Mersi, poate intr-o zi ma vei invata cate ceva de la tine..

le-ai facut pe www.cooltext.com, unde este munca ta?

http://postimage.org...afd7f/1528cbeb/

rusine

http://postimage.org...cdtv5/44224a3c/

auzi tu la el, new designer =))

Ce silinta isi da ? sa fim seriosi, silinta cu site-uri ? :))

Cum poti sa minti in halul asta? =)) Doamne, mare-i gradina ta.

Mai copilasi, de cate ori sa va explic ?

Da, intradevar, fonturile sunt descarcate de pe un anumit site, dar restul este munca mea, te rog sa nu mai postezi in tpicurile mele, deoarece postezi complet aiurea.

Sunt niste lucrari... varza. E bun ca-ti dai silinta, dar folosesti niste fonturi de pe dafont.com mai realistice, nu toate panaramile si fonturile de cocalari. Urmeaza tutoriale, incet incet, o sa progresezi, daca te tii, binenteles. Multa bafta pe viitor, sa auzim de bine.

Daca sunt varza de ce nu faci tu ? Chiar sunt curios sa vad. Si nu sunt de pe dafont.com, este de pe alt site.

Salut , Gawitkkk daca mi-ai poate face o semnatura .. in care apar 4 oameni si sa scrie Delta Force Team.

De preferat vreau sa fie oameni soldati :D

Sper sa o poti face :)

Faci o cerere frumos si iti va raspunde un Designer.

Cat poti ba sa mintii :))). Sa chinuit ma baiat sa intre pa un Site si sa scrie 2 texte si este Desinger :)).

Valabil si pentru tine ce am scris mai sus. Te rog sa nu mai postezi aiurea in topicurile mele.

Vezi ca se scrie Designer nu DESINGER. Faci si tu...niste texte in cooltext si vrei ''Designer'' ?

Mersi, chiar nu miai mai zis asta de inc 100 de ori ;)).

Văd că mi-ai ascultat sfatul cu dimensiunile, du-te si descarcă font-uri de pe www.dafont.com, fă ceva mai complex si mai frumos, sunt prea simple, lucrează mai mult si urmăreste tutoriale, succes.

Acuma lucrez la cateva seri noi.

Mersi, poate intr-o zi ma vei invata cate ceva de la tine..

Mai copilasi, de cate ori sa va explic ?

Da, intradevar, fonturile sunt descarcate de pe un anumit site, dar restul este munca mea, te rog sa nu mai postezi in tpicurile mele, deoarece postezi complet aiurea.

Daca sunt varza de ce nu faci tu ? Chiar sunt curios sa vad. Si nu sunt de pe dafont.com, este de pe alt site.

Faci o cerere frumos si iti va raspunde un Designer.

Valabil si pentru tine ce am scris mai sus. Te rog sa nu mai postezi aiurea in topicurile mele.

Mersi, chiar nu miai mai zis asta de inc 100 de ori ;)).

Acuma lucrez la cateva seri noi.

Vezi sa nu ramai fara fonturi, designere, ca pe cooltext baga fonturi noi doar odata la 2 luni.

De ce nu i-ai facut la baiat semnatura aia cu 4 soldati? pe cooltext sunt numai texte, fara soldati ? :))

Esti praf. Lasa-te. ( - in caz ca te gandesti sa ceri warn up, gandeste-te de 2 ori, este topic de pareri, am voie sa zic daca sunt varza sau bune )

@Invata sa scrii, ca pana acum romana conduce.

Edited by JohNNyB

Vezi sa nu ramai fara fonturi, designere, ca pe cooltext baga fonturi noi doar odata la 2 luni.

De ce nu i-ai facut la baiat semnatura aia cu 4 soldati? pe cooltext sunt numai texte, fara soldati ? :))

Esti praf. Lasa-te. ( - in caz ca te gandesti sa ceri warn up, gandeste-te de 2 ori, este topic de pareri, am voie sa zic daca sunt varza sau bune )

Ti se pare ca aici se fac cererile pentru logouri ?

Mai intereseaza-te si te sfatuiesc sa citesti regulamentul.

Voi cere Warn - Up pentru tine, mam saturat de tine deja.

N.am zis.o cu rautate, am zis sa iei fonturi de pe dafond.com, nu ca le ai deja de acolo. Si stai de calm, sunt mai bun ca tine in ale photoshopului.

Bafta pe viitor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.