ALexu Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 V1.0: V2.0: V3.0: Voi reveni cu EDIT si voi mai aduce poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoLine Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Daca vrei, imi dai un PM si te invat cum sa faci poze fara font, dar totusi e frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Daca vrei, imi dai un PM si te invat cum sa faci poze fara font, dar totusi e frumos Stai linistit, stiu sa fac si fara font, nu e problema, doar ca asa imi place mie s fac . O noua poza care mia fost ceruta prin PM sa o creez: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Lucrezi cu dimensiuni foarte mari, fa ceva mai complex, nu un text si un glow/shadow, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Lucrezi cu dimensiuni foarte mari, fa ceva mai complex, nu un text si un glow/shadow, succes. Ok, asa o sa fac. Astept si alte pareri in continuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boateng Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Mie unu imi place ce ai facut,deci tinete de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Mie unu imi place ce ai facut,deci tinete de treaba. Multumesc. New: Nota: Cele a lui S.Vlad sunt facute la cererea lui. Cele cu Familia 4 Life sunt facute din plictiseala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctorasul Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Nu sunt rele... ultimele, bafta in continuare cu munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 Nu sunt rele... ultimele, bafta in continuare cu munca. Mersi.. Mia luat ceva timp sa le fac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctorasul Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Mersi.. Mia luat ceva timp sa le fac... Te cred.. nu e usor sa lucrezi in photoshop, am incercat si eu dar nu era pentru mine si am abandonat. Bafta inca odata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 (edited) [/color][/font] Te cred.. nu e usor sa lucrezi in photoshop, am incercat si eu dar nu era pentru mine si am abandonat. Bafta inca odata. Multumesc. Iti sugerez PhotoScapte, este usor de umblat cu el si poti face lucruri destul de frumoase cu el. New: Edited January 28, 2013 by Gawitkkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 (edited) Vad ca iti dai silinta si iti place sa butonezi Photoshop-ul. Daca tot il butonezi atat, butoneaza-l cu cap. Incearca sa urmaresti tutoriale. Creatiile tale sunt prea de incepator. Fara a urmari tutoriale, nu vei avansa. Un simplu text, caruia ii adaugi un gradient si un stroke, nu se pot numi creatii. De exemplu, cei din F4L cred ca apreciaza faptul ca le-ai facut cate un logo, dar nu cred ca il va purta cineva, datorita faptului ca e prea simplu. De aia .. urmareste tutoriale. Edited January 28, 2013 by Alpha287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohNNyB Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 (edited) le-ai facut pe www.cooltext.com, unde este munca ta? http://postimage.org...afd7f/1528cbeb/ rusine http://postimage.org...cdtv5/44224a3c/ auzi tu la el, new designer V1.0: V2.0: V3.0: Voi reveni cu EDIT si voi mai aduce poze. Vad ca iti dai silinta si iti place sa butonezi Photoshop-ul. Daca tot il butonezi atat, butoneaza-l cu cap. Incearca sa urmaresti tutoriale. Creatiile tale sunt prea de incepator. Fara a urmari tutoriale, nu vei avansa. Un simplu text, caruia ii adaugi un gradient si un stroke, nu se pot numi creatii. De exemplu, cei din F4L cred ca apreciaza faptul ca le-ai facut cate un logo, dar nu cred ca il va purta cineva, datorita faptului ca e prea simplu. De aia .. urmareste tutoriale. Ce silinta isi da ? sa fim seriosi, silinta cu site-uri ? Mersi.. Mia luat ceva timp sa le fac... Cum poti sa minti in halul asta? Doamne, mare-i gradina ta. Edited January 28, 2013 by JohNNyB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Sunt niste lucrari... varza. E bun ca-ti dai silinta, dar folosesti niste fonturi de pe dafont.com mai realistice, nu toate panaramile si fonturile de cocalari. Urmeaza tutoriale, incet incet, o sa progresezi, daca te tii, binenteles. Multa bafta pe viitor, sa auzim de bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0cky Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Salut , Gawitkkk daca mi-ai poate face o semnatura .. in care apar 4 oameni si sa scrie Delta Force Team. De preferat vreau sa fie oameni soldati Sper sa o poti face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Salut , Gawitkkk daca mi-ai poate face o semnatura .. in care apar 4 oameni si sa scrie Delta Force Team. De preferat vreau sa fie oameni soldati Sper sa o poti face Asta nu e topic de Cereri. Ai un topic special facut pentru acest lucru: http://forum.b-zone.ro/forum/166-cereri/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0cky Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Asta nu e topic de Cereri. Ai un topic special facut pentru acest lucru: http://forum.b-zone....rum/166-cereri/ Ok multumesc mult . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierre Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Cat poti ba sa mintii ). Sa chinuit ma baiat sa intre pa un Site si sa scrie 2 texte si este Desinger . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francizka Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Vezi ca se scrie Designer nu DESINGER. Faci si tu...niste texte in cooltext si vrei ''Designer'' ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Cat poti ba sa mintii ). Sa chinuit ma baiat sa intre pa un Site si sa scrie 2 texte si este Desinger . Vezi ca se scrie Designer nu DESINGER. Faci si tu...niste texte in cooltext si vrei ''Designer'' ? ) Si voi va credeti mai buni? A zis unu' ca a intrat pe nu stiu ce site, gata, ajunge. Nu tre' sa repetati ca papagalii. Data viitoare va sanctionez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Văd că mi-ai ascultat sfatul cu dimensiunile, du-te si descarcă font-uri de pe www.dafont.com, fă ceva mai complex si mai frumos, sunt prea simple, lucrează mai mult si urmăreste tutoriale, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 Vad ca iti dai silinta si iti place sa butonezi Photoshop-ul. Daca tot il butonezi atat, butoneaza-l cu cap. Incearca sa urmaresti tutoriale. Creatiile tale sunt prea de incepator. Fara a urmari tutoriale, nu vei avansa. Un simplu text, caruia ii adaugi un gradient si un stroke, nu se pot numi creatii. De exemplu, cei din F4L cred ca apreciaza faptul ca le-ai facut cate un logo, dar nu cred ca il va purta cineva, datorita faptului ca e prea simplu. De aia .. urmareste tutoriale. Mersi, poate intr-o zi ma vei invata cate ceva de la tine.. le-ai facut pe www.cooltext.com, unde este munca ta? http://postimage.org...afd7f/1528cbeb/ rusine http://postimage.org...cdtv5/44224a3c/ auzi tu la el, new designer Ce silinta isi da ? sa fim seriosi, silinta cu site-uri ? Cum poti sa minti in halul asta? Doamne, mare-i gradina ta. Mai copilasi, de cate ori sa va explic ? Da, intradevar, fonturile sunt descarcate de pe un anumit site, dar restul este munca mea, te rog sa nu mai postezi in tpicurile mele, deoarece postezi complet aiurea. Sunt niste lucrari... varza. E bun ca-ti dai silinta, dar folosesti niste fonturi de pe dafont.com mai realistice, nu toate panaramile si fonturile de cocalari. Urmeaza tutoriale, incet incet, o sa progresezi, daca te tii, binenteles. Multa bafta pe viitor, sa auzim de bine. Daca sunt varza de ce nu faci tu ? Chiar sunt curios sa vad. Si nu sunt de pe dafont.com, este de pe alt site. Salut , Gawitkkk daca mi-ai poate face o semnatura .. in care apar 4 oameni si sa scrie Delta Force Team. De preferat vreau sa fie oameni soldati Sper sa o poti face Faci o cerere frumos si iti va raspunde un Designer. Cat poti ba sa mintii ). Sa chinuit ma baiat sa intre pa un Site si sa scrie 2 texte si este Desinger . Valabil si pentru tine ce am scris mai sus. Te rog sa nu mai postezi aiurea in topicurile mele. Vezi ca se scrie Designer nu DESINGER. Faci si tu...niste texte in cooltext si vrei ''Designer'' ? Mersi, chiar nu miai mai zis asta de inc 100 de ori . Văd că mi-ai ascultat sfatul cu dimensiunile, du-te si descarcă font-uri de pe www.dafont.com, fă ceva mai complex si mai frumos, sunt prea simple, lucrează mai mult si urmăreste tutoriale, succes. Acuma lucrez la cateva seri noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohNNyB Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 (edited) Mersi, poate intr-o zi ma vei invata cate ceva de la tine.. Mai copilasi, de cate ori sa va explic ? Da, intradevar, fonturile sunt descarcate de pe un anumit site, dar restul este munca mea, te rog sa nu mai postezi in tpicurile mele, deoarece postezi complet aiurea. Daca sunt varza de ce nu faci tu ? Chiar sunt curios sa vad. Si nu sunt de pe dafont.com, este de pe alt site. Faci o cerere frumos si iti va raspunde un Designer. Valabil si pentru tine ce am scris mai sus. Te rog sa nu mai postezi aiurea in topicurile mele. Mersi, chiar nu miai mai zis asta de inc 100 de ori . Acuma lucrez la cateva seri noi. Vezi sa nu ramai fara fonturi, designere, ca pe cooltext baga fonturi noi doar odata la 2 luni. De ce nu i-ai facut la baiat semnatura aia cu 4 soldati? pe cooltext sunt numai texte, fara soldati ? Esti praf. Lasa-te. ( - in caz ca te gandesti sa ceri warn up, gandeste-te de 2 ori, este topic de pareri, am voie sa zic daca sunt varza sau bune ) @Invata sa scrii, ca pana acum romana conduce. Edited January 31, 2013 by JohNNyB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 Vezi sa nu ramai fara fonturi, designere, ca pe cooltext baga fonturi noi doar odata la 2 luni. De ce nu i-ai facut la baiat semnatura aia cu 4 soldati? pe cooltext sunt numai texte, fara soldati ? Esti praf. Lasa-te. ( - in caz ca te gandesti sa ceri warn up, gandeste-te de 2 ori, este topic de pareri, am voie sa zic daca sunt varza sau bune ) Ti se pare ca aici se fac cererile pentru logouri ? Mai intereseaza-te si te sfatuiesc sa citesti regulamentul. Voi cere Warn - Up pentru tine, mam saturat de tine deja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 N.am zis.o cu rautate, am zis sa iei fonturi de pe dafond.com, nu ca le ai deja de acolo. Si stai de calm, sunt mai bun ca tine in ale photoshopului. Bafta pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts