Jump to content

Problema Bandicam

Sheennn
 Share

Recommended Posts

Nume: Adrian

Varsta: 17

Ce problema ai?: Am incercat sa folosesc Program-ul Bandicam deoarece Fraps nu am nici o sansa la ce Performant calculator am.. Pana intru in Sa:Mp totul bine cand intru si apas butonul pentru a filma nu`mi apare in joc nimic imi apare imaginea normala dar cand intru sa vizualizez asa se vede. puteti vedea mai jos rezultatul

Screenshot:

Alte precizari: Nu stiu daca am postat unde trebuia :D

Edited by Sheennn

Eu unul cred ca nu iti suporta placa video acest program de filmat, totusi iti recomand sa inceri FRAPS dar daca chiar nu vrei sa folosesti FRAPS-ul incearca sa iti faci un update la placa video.

PS: Eu am patit ceva de genul la FRAPS dar dupa update a functionat normal.

Bandicam merge el mai bine in joc , dar in schimb iti rupe PC-ul in doua adica.

El filmeaza la viteza normala si umpic mai prost, dar in timp ce filmeaza si prelucreaza imaginea ceea ce iti va ingreuna pc-ul ( testat la mine )

Foloseste un program de filmat desktop-ul daca fraps-ul nu iti merge.

Incearca sa setezi jocul la cele mai mici standarde ( grafica , distanta , etc ) dupa care incearca din nou , daca problema persista dai un update la drivere .

Ai putea sa scanezi si calculatorul poate ai vreun virus . ( iti recomand nod32 )

Topic Closed .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.