Jump to content

Intrebare pentru toti.

lex

Recommended Posts

Grand Theft Auto San Andreas MultiPlayer este un joc facut pentru distractie,se stia ca fiind singurul joc cu modul acesta din colectia Grand Theft Auto se va vinde foarte bine.Oricum un joc pentru distractie,pentru pasionatii Grand Theft Auto de masini si pentru cunoasteri mai bine.Comunitatile au fost formate pentru a creea o comunitate comuna de prieteni virtuali.

in mare parte s-a raspus la prima intrebare

De ce credeti ca au fost facute Comunitatile ?

pentru extinderea comunitatii,

jucatori noi, distractie mai mare, servere mai multe.

Raspunsurile mai sus.

Daca este sa ne uitam pe B-Zone ... o sa vedem doar dusmanie, doar invidie si ura, doar disperati dupa bani,case,bizuri factiune leader si admin din pacate ... chiar nu se poate face nimica in legatura cu asta ?

Raspunsurile mai sus.

Daca este sa ne uitam pe B-Zone ... o sa vedem doar dusmanie, doar invidie si ura, doar disperati dupa bani,case,bizuri factiune leader si admin din pacate ... chiar nu se poate face nimica in legatura cu asta ?

Cand playerii sunt asa tineri , ce altceva vor de la viata ? ( deja stiu ce is alea gagici , bani , faima , afaceri ) Atunci ce le poti cere la un joc ? Nu poti obtine perfectiunea nici unde ...

ai dreptate alex dar majoritatea jucatorilor sun copii intre 6-12 ani si cand vad pe unu cu casa si bizz zice aaa dar vreau si eu si incepe (sa faca urat) :P ce nu inteleg ei ca daca le ai pe toate bani cu miliardele si case mari si tot felu incepi sa te plictisesti dar asa te chinui sa ei o casa o vinzi ei alta strangi bani si asa iese distractia

dar totusi acei membri nu poat strica armonia care exista intre niste membri

samp mi se pare cel mai calumea joc din cate am jucat online (si am jucat multe) :X:X:X

I Love To Entertain You =)))

ai dreptate alex dar majoritatea jucatorilor sun copii intre 6-12 ani si cand vad pe unu cu casa si bizz zice aaa dar vreau si eu si incepe (sa faca urat) :P ce nu inteleg ei ca daca le ai pe toate bani cu miliardele si case mari si tot felu incepi sa te plictisesti dar asa te chinui sa ei o casa o vinzi ei alta strangi bani si asa iese distractia

dar totusi acei membri nu poat strica armonia care exista intre niste membri

samp mi se pare cel mai calumea joc din cate am jucat online (si am jucat multe) :X:X:X

I Love To Entertain You =)))

Asa am facut si eu, :-J afaceri si astia ma faceau codat.

Cand playerii sunt asa tineri , ce altceva vor de la viata ? ( deja stiu ce is alea gagici , bani , faima , afaceri ) Atunci ce le poti cere la un joc ? Nu poti obtine perfectiunea nici unde ...

E usor de vorbit cand ai totul ?

Guest GTTBrasov
Comunitatile Au fost Facute ca sa existe o lupta intre Playery : Care face mai multe Posturi :-J !!

Iar Sa-mp sa ne ocupe Timpul :)) !

Mda,ai dreptate,SAMP-u' da dependenta!!Nu incepeti sa SAMP-ati!!

Mda,ai dreptate,SAMP-u' da dependenta!!Nu incepeti sa SAMP-ati!!

SaMp -ul iti provoaca dEpendenta ca daca ai ajuns la un LVL mai mare si mai multi bani iti pare rau apoi de cat te-ai chiunuit :-@ !! :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.