Jump to content

B-Zone Square Tabs

Redzm
 Share

Recommended Posts

Good job, sunt la fel de frumoase si reusite ca user bar-urile !

Ce legatură au astea cu userbar-urile? Astea sunt doar niște pătrățele, userbar-urile sunt cu totul și cu totul altceva.

Ce legatură au astea cu userbar-urile? Astea sunt doar niște pătrățele, userbar-urile sunt cu totul și cu totul altceva.

Userbarurile sunt reusite,iar astea sunt tot reusite,la asta sa referit. Invata sa apreciezi .

@Nu imi plac. Cand ma uit la ele vad doar dungile plus ca "lets play together" puteai sa scrii cu alta culoare,nu cu aceasi culoare care e si fontul.

Edited by Exteel

Userbarurile sunt reusite,iar astea sunt tot reusite,la asta sa referit. Invata sa apreciezi .

@Nu imi plac. Cand ma uit la ele vad doar dungile plus ca "lets play together" puteai sa scrii cu alta culoare,nu cu aceasi culoare care e si fontul.

Știu să apreciez, mai degrabă am spus asta pentru că nu vedeam legătura dintre ele. În plus, e coleg cu mine și știu ce gândește, d-aia n-am zis "mersi" sau alte chestii.

În orice caz, mulțumesc și ție pentru sfaturi.

Mie imi plac. Singura observatie pe care o am este ca nu prea se vede acel "Let's play together". Felicitari si succes in continuare! Te pricepi. ;)

Nu se vedea deloc, doar că am duplicat textul și am pus un drop shadow negru în spatele lui ca să iasă puțin în evidență. Oricum, ideea este că trebuie să se vadă emblema și logo-ul B-Zone; sloganul este mai puțin important.

Nu stiu ce sa zic... textul cel mic in toate iconitele ar trebui sa fie alb ca sa fie vizibil iar logo-ul nu trebuie sa fie dupa acel efect de "stralucire".

Bafta mai departe.

Ideea este că inițial am vrut să fac iconița de la iPhone și am căutat pe net un template... care avea acel efect de strălucire. Am încercat să-l pun și deasupra, dar nu arăta bine.

Are un mic glow logo'ul, textul acela mic de pe back nu e bine incadrat si culoarea nu e buna, succes mai departe si tutoriale.

Ce tutoriale? Visezi, prietene. In fine, acel glow e defapt alt layer, pe care l-am facut negru si i-am dat efect de drop shadow cu gaussian blur. Cum adica nu e incadrat bine, si cum adica nu e culoarea buna? Chiar nu inteleg... culoarea e modifica prin Color Fill, cu Hue. Daca nu te pricepi, nu te baga in termeni complicati.

Tin sa precizez ca nu le am in acest domeniu,dar mi-e personal ca si amator,imi plac.

Culorile sunt bine alese,mai simple dar mai interesante.

Felicitari pentru munca depusa,o sa folosesc una pentru profil,sper sa nu fie vreo problema.

Nu prea le vad rostul... La semnatura ar arata cam ciudat, eventual la about me ar merge puse, da' nu stiu...

Nu-mi place deloc "stralucirea" aia. Layeru' ala mai deschis de deasupra. Stii tu la ce ma refer.

Ai fi putut sa incerci un inner shadow, sa para ca sunt sub "forum". Cred ca ar fi aratat mai bine.

Nu prea le vad rostul... La semnatura ar arata cam ciudat, eventual la about me ar merge puse, da' nu stiu...

Nu-mi place deloc "stralucirea" aia. Layeru' ala mai deschis de deasupra. Stii tu la ce ma refer.

Ai fi putut sa incerci un inner shadow, sa para ca sunt sub "forum". Cred ca ar fi aratat mai bine.

Mda, pacat ca nu mai am PSD. Am mai zis, initial am vrut sa imit iconita de la iPhone, dar dupa am facut mai multe modele.

Suvenir facut in sila...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.