Redzm Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 (edited) Edited February 7, 2013 by Kevin512 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Good job, sunt la fel de frumoase si reusite ca user bar-urile ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzTeQ Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Foarte frumoase, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Good job, sunt la fel de frumoase si reusite ca user bar-urile ! Ce legatură au astea cu userbar-urile? Astea sunt doar niște pătrățele, userbar-urile sunt cu totul și cu totul altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 (edited) Ce legatură au astea cu userbar-urile? Astea sunt doar niște pătrățele, userbar-urile sunt cu totul și cu totul altceva. Userbarurile sunt reusite,iar astea sunt tot reusite,la asta sa referit. Invata sa apreciezi . @Nu imi plac. Cand ma uit la ele vad doar dungile plus ca "lets play together" puteai sa scrii cu alta culoare,nu cu aceasi culoare care e si fontul. Edited February 7, 2013 by Exteel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Userbarurile sunt reusite,iar astea sunt tot reusite,la asta sa referit. Invata sa apreciezi . @Nu imi plac. Cand ma uit la ele vad doar dungile plus ca "lets play together" puteai sa scrii cu alta culoare,nu cu aceasi culoare care e si fontul. Știu să apreciez, mai degrabă am spus asta pentru că nu vedeam legătura dintre ele. În plus, e coleg cu mine și știu ce gândește, d-aia n-am zis "mersi" sau alte chestii. În orice caz, mulțumesc și ție pentru sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Mie imi plac. Singura observatie pe care o am este ca nu prea se vede acel "Let's play together". Felicitari si succes in continuare! Te pricepi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Mie imi plac. Singura observatie pe care o am este ca nu prea se vede acel "Let's play together". Felicitari si succes in continuare! Te pricepi. Nu se vedea deloc, doar că am duplicat textul și am pus un drop shadow negru în spatele lui ca să iasă puțin în evidență. Oricum, ideea este că trebuie să se vadă emblema și logo-ul B-Zone; sloganul este mai puțin important. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cretzuu Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Ti-au iesit super,imi plac. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziua verde Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 (edited) Arata groaznic, nu se intelege nimic , mai bine faceai ceva mai simplu... // scuze ca sunt hater Edited February 7, 2013 by ZIUA VERDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Nu stiu ce sa zic... textul cel mic in toate iconitele ar trebui sa fie alb ca sa fie vizibil iar logo-ul nu trebuie sa fie dupa acel efect de "stralucire". Bafta mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Nu stiu ce sa zic... textul cel mic in toate iconitele ar trebui sa fie alb ca sa fie vizibil iar logo-ul nu trebuie sa fie dupa acel efect de "stralucire". Bafta mai departe. Ideea este că inițial am vrut să fac iconița de la iPhone și am căutat pe net un template... care avea acel efect de strălucire. Am încercat să-l pun și deasupra, dar nu arăta bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 O treaba foarte buna. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Are un mic glow logo'ul, textul acela mic de pe back nu e bine incadrat si culoarea nu e buna, succes mai departe si tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Are un mic glow logo'ul, textul acela mic de pe back nu e bine incadrat si culoarea nu e buna, succes mai departe si tutoriale. Ce tutoriale? Visezi, prietene. In fine, acel glow e defapt alt layer, pe care l-am facut negru si i-am dat efect de drop shadow cu gaussian blur. Cum adica nu e incadrat bine, si cum adica nu e culoarea buna? Chiar nu inteleg... culoarea e modifica prin Color Fill, cu Hue. Daca nu te pricepi, nu te baga in termeni complicati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Tin sa precizez ca nu le am in acest domeniu,dar mi-e personal ca si amator,imi plac. Culorile sunt bine alese,mai simple dar mai interesante. Felicitari pentru munca depusa,o sa folosesc una pentru profil,sper sa nu fie vreo problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Nu prea le vad rostul... La semnatura ar arata cam ciudat, eventual la about me ar merge puse, da' nu stiu... Nu-mi place deloc "stralucirea" aia. Layeru' ala mai deschis de deasupra. Stii tu la ce ma refer. Ai fi putut sa incerci un inner shadow, sa para ca sunt sub "forum". Cred ca ar fi aratat mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Nu prea le vad rostul... La semnatura ar arata cam ciudat, eventual la about me ar merge puse, da' nu stiu... Nu-mi place deloc "stralucirea" aia. Layeru' ala mai deschis de deasupra. Stii tu la ce ma refer. Ai fi putut sa incerci un inner shadow, sa para ca sunt sub "forum". Cred ca ar fi aratat mai bine. Mda, pacat ca nu mai am PSD. Am mai zis, initial am vrut sa imit iconita de la iPhone, dar dupa am facut mai multe modele. Suvenir facut in sila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAKE BRO Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Arata bine, ti-as da +, dar ti-am dat la alt post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I0NEL Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Sunt dragute creatiile tale. Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyin Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Destul de frumoase , felicitari si tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Sunt destul de frumoase , dar ar mai trebuii putin lucrat la ele. Oricum felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Good job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Letzgo Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Ti-au iesit super,imi plac. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts