Aleksandr Lakhonin Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 (edited) Edited February 10, 2013 by Tomyy 29 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Doar H.A? Nimic text? Imi place efectul acela cald, nu sunt pixelate, mai lucreaza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Frumos.Alte lucrari nu ai,decat cu H.a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Doar H.A? Nimic text? Imi place efectul acela cald, nu sunt pixelate, mai lucreaza . Eram sigur că o să mi se pună întrebarea asta. Deocamdată da, numai stock-uri cu Hitman aveam. Frumos.Alte lucrari nu ai,decat cu H.a ? O să revin în scurt timp și cu alte lucrări, mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 In primul rand ti-as propune schimbarea acelui logo pentru titlul profilului. Poti incerca ceva text handwriting sau vezi tu, dar nu asta. In al doilea rand, cand postezi mai multe lucrari cum ai facut acum, ai putea pune avatarele unele langa celelalte si semnaturi dedesupt, la fel, unele langa celelalte (poti vedea cum la portofoliul meu sau a lui Shooter). Si nu in ultimul rand, incearca sa le faci putin mai complexe, nu doar o simpla redimensionare (nu imi dau seama daca ai bagat efecte de culoare sau altceva in acest moment). Sa stii ca tutorialele pentru semnaturi de pe internet se pot aplica si in privinta avatarelor, deci nu ezita sa incerci ceva mai frumos si mai complicat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 In primul rand ti-as propune schimbarea acelui logo pentru titlul profilului. Poti incerca ceva text handwriting sau vezi tu, dar nu asta. In al doilea rand, cand postezi mai multe lucrari cum ai facut acum, ai putea pune avatarele unele langa celelalte si semnaturi dedesupt, la fel, unele langa celelalte (poti vedea cum la portofoliul meu sau a lui Shooter). Si nu in ultimul rand, incearca sa le faci putin mai complexe, nu doar o simpla redimensionare (nu imi dau seama daca ai bagat efecte de culoare sau altceva in acest moment). Sa stii ca tutorialele pentru semnaturi de pe internet se pot aplica si in privinta avatarelor, deci nu ezita sa incerci ceva mai frumos si mai complicat. La asta nu m-am gândit, să pun avatarele primele și semnăturile dedesubt. Dar unele lângă celelalte nu știu ce să zic, o să arate urât că nu sunt de aceleași dimensiuni. Între timp, am mai lucrat la niște semnături, de data aceasta cu tema despre mașini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 La asta nu m-am gândit, să pun avatarele primele și semnăturile dedesubt. Dar unele lângă celelalte nu știu ce să zic, o să arate urât că nu sunt de aceleași dimensiuni. Între timp, am mai lucrat la niște semnături, de data aceasta cu tema despre mașini. Inteleg..dar nu ai text, nimic interesant..cateva efecte image si atat. Scuze ca te-am criticat asa dar asta e adevarul, check tutorials, succes . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 (edited) Inteleg..dar nu ai text, nimic interesant..cateva efecte image si atat. Scuze ca te-am criticat asa dar asta e adevarul, check tutorials, succes . Nu le iau sub formă de critici, fiecare cu gusturile / părerile lui. Eu nu prea obișnuiesc să plasez text pe creații. Îmi place foarte mult simplicitatea. Edited February 10, 2013 by Tomyy 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Doar H.A? Nimic text? Imi place efectul acela cald, nu sunt pixelate, mai lucreaza . Inteleg..dar nu ai text, nimic interesant..cateva efecte image si atat. Scuze ca te-am criticat asa dar asta e adevarul, check tutorials, succes . Observ ca pe zi ce trece sunt tot mai multi cunoscatori in acest domeniu dar daca te uiti mai atent vezi ca abia au invatat sa deschida PS-ul. Nu mai dau mare designer dar stiu sa nu depasesc o limita a bunului simt. Ii spui lui sa urmeze tutoriale dar daca ma uit la tine pe portofoliu gasesc niste imagini redimensionate si cate un text aruncat la vrajeala. ON topic: In general imi plac creatiile tale, repet, nu ma dau mare designer dar iti zic niste sfaturi pe care le-am primit si eu de la persoane care stiu sa foloseasca acest program. Incearca sa definesti mai bine umbrele / zonele de unde provine lumina, aplica mai multe efecte imaginii sa se vada o diferenta intre stock si imaginea editata de tine. Tutorialele de pe net ajuta foarte mult, am urmarit si eu cateva. Keep work bro'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Observ ca pe zi ce trece sunt tot mai multi cunoscatori in acest domeniu dar daca te uiti mai atent vezi ca abia au invatat sa deschida PS-ul. Nu mai dau mare designer dar stiu sa nu depasesc o limita a bunului simt. Ii spui lui sa urmeze tutoriale dar daca ma uit la tine pe portofoliu gasesc niste imagini redimensionate si cate un text aruncat la vrajeala. ON topic: In general imi plac creatiile tale, repet, nu ma dau mare designer dar iti zic niste sfaturi pe care le-am primit si eu de la persoane care stiu sa foloseasca acest program. Incearca sa definesti mai bine umbrele / zonele de unde provine lumina, aplica mai multe efecte imaginii sa se vada o diferenta intre stock si imaginea editata de tine. Tutorialele de pe net ajuta foarte mult, am urmarit si eu cateva. Keep work bro'. Îți mulțumesc pentru sfaturi și pentru aprecieri. Voi revenii cu niște creații mai complexe! *Îmi place semnătura ta, e făcută de tine? Dacă da, mi-ai putea face și mie una asemănătoare, te rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf ZEW Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Nişte creaţii simple, vorba ta, dar cu gust. Felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Nişte creaţii simple, vorba ta, dar cu gust. Felicitări. Apreciez. Am mai lucrat la o semnătură verticală și un avatar, aștept păreri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play 4 FuNN Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Salut. În primul rând cum ai zis și tu deasemenea sunt niște creații simple dar cu gust, felicitările mele . Dacă nu te superi, îmi poți spune cum se numește aceasă mașină, aș rămâne recunăscător. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Salut. În primul rând cum ai zis și tu deasemenea sunt niște creații simple dar cu gust, felicitările mele . Dacă nu te superi, îmi poți spune cum se numește aceasă mașină, aș rămâne recunăscător. Mulțumesc. Modelul mașinii este Ford GT-14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play 4 FuNN Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Mulțumesc. Modelul mașinii este Ford GT-14. Mulțumesc frumos . Nu te superi daca voi purta unul dintre avatarele făcute de tine nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Mulțumesc frumos . Nu te superi daca voi purta unul dintre avatarele făcute de tine nu ? Încă nu aș vrea să-mi poarte nimeni creațiile. Poți face o cerere în secțiunea specială pentru așa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Sunt foarte frumoase. Contuna tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB R V D Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Bravo, imi place, chiar am sa iau acel bmw si o sa il pun ca avatar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 (edited) Sunt foarte frumoase. Contuna tot asa! Mulțumesc! Bravo, imi place, chiar am sa iau acel bmw si o sa il pun ca avatar... Trebuie să-mi ceri voie înainte să porți o creație, dar datorită faptului că suntem colegi... Ai grijă, bro' NEW Edited February 10, 2013 by Tomyy 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Sunt frumoase, n-am ce zice... dar, am impresia ca doar le redimensionezi si le pui stroke... Sunt muuuuuult prea simple pentru ca putea fi numite "creatii". Nu e o critica, imi plac cum arata. Ai putea sa pui si stockul langa fiecare lucrare, sa vedem cat si ce ai facut. Poti incerca ceva mai complex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Sunt frumoase, n-am ce zice... dar, am impresia ca doar le redimensionezi si le pui stroke... Sunt muuuuuult prea simple pentru ca putea fi numite "creatii". Nu e o critica, imi plac cum arata. Ai putea sa pui si stockul langa fiecare lucrare, sa vedem cat si ce ai facut. Poti incerca ceva mai complex... Okay, am să urmez niște tutoriale. *Ce zici de logo-ul cu „Tomyy's ARTworks”? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Okay, am să urmez niște tutoriale. *Ce zici de logo-ul cu „Tomyy's ARTworks”? E un simplu font si un shape... Nu prea am ce comenta. Fontul oricum nu prea-mi place, e prea "labartat". Ca sa apropii literele pui cursorul intre literele pe care vrei sa le apropii, tii apasat alt si dai pe sageti, stanga sau dreapta. Si se muta cu cate un pixel. E de ajutor la unele fonturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 (edited) E un simplu font si un shape... Nu prea am ce comenta. Fontul oricum nu prea-mi place, e prea "labartat". Ca sa apropii literele pui cursorul intre literele pe care vrei sa le apropii, tii apasat alt si dai pe sageti, stanga sau dreapta. Si se muta cu cate un pixel. E de ajutor la unele fonturi. Am înțeles, mersi. Pe-asta n-o știam. Mă apuc să lucrez la un nou logo. UN MIC LOGO (recunosc, nu-i cine știe ce) NEW Edited February 10, 2013 by Tomyy 29 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Semnătură verticală: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 *Aștept păreri în legătură cu această lucrare. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts