MrYonutz Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 *Aștept păreri în legătură cu această lucrare. Pune stocku' sa vad cat si ce ai facut. Cert e ca are putin cam multisor sharpen... si ca sursa de lumina pare falsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 Pune stocku' sa vad cat si ce ai facut. Cert e ca are putin cam multisor sharpen... si ca sursa de lumina pare falsa. Ăsta este stock-ul: http://i.imgur.com/BC94seV.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Superbe lucrări, chiar te pricepi în arta design-ului, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 (edited) Superbe lucrări, chiar te pricepi în arta design-ului, felicitări! Mulțumesc, dar nu mulți o spun. Poate că cei profesioniști spun că aceste lucrări sunt un fleac. Edited February 20, 2013 by Tomyy 29 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Lucrezi foarte simplu, incearca sa incadrezi si text pe undeva, ceva mai lucrat.. Succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Lucrezi foarte simplu, incearca sa incadrezi si text pe undeva, ceva mai lucrat.. Succes pe viitor. Eu zic să nu mai faci atâta spam prin toate topic-urile cu creații, inclusiv în acesta. Și pe prima pagină tot despre text ai spus, și aici la fel. Abține-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Semnătură verticală: Îmi place foarte mult semnătura asta, însă acele brushuri aplicate sub pahar nu le prea văd rostul, strică din aspect, zic eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Îmi place foarte mult semnătura asta, însă acele brushuri aplicate sub pahar nu le prea văd rostul, strică din aspect, zic eu. Mda, mie îmi place așa cum este. Fără ele, este prea simplă, părerea mea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 (edited) Ceva artistic... Edited February 23, 2013 by Tomyy 29 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 New signature: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crank H Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Sunt calumea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Sunt calumea! Fiecare post de aici trebuie sa contina cel putin 2 propozitii, daca nu respecti regulamentul o sa primesti warn. De data aceasta scapi doar cu un advertisment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omul cu castravetele Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 (edited) Ai lucrari simple...mai ales semnaturile sunt goale...uite cea cu acea masina nu prea ai facut mare lucru ai redimensionat ai dat oleaca cu Blur ai schimbat lumina sa bata de sus mai puternic si acel border un sharp care cam sare in ochi si cam atat...incearca ca semnaturile sa fie mai complexe Iar la semnatura cu T.I. tot asa goala mergeau niste texturi prea bune pe ici pe colo un text si iesea Tzutz (nu am diacritice si mi-a fost lene sa caut asa ca ma dau pe tz ) // Am portofoliu dar nu se uita nimeni Edited February 27, 2013 by Evaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Ai lucrari simple...mai ales semnaturile sunt goale...uite cea cu acea masina nu prea ai facut mare lucru ai redimensionat ai dat oleaca cu Blur ai schimbat lumina sa bata de sus mai puternic si acel border un sharp care cam sare in ochi si cam atat...incearca ca semnaturile sa fie mai complexe Iar la semnatura cu T.I. tot asa goala mergeau niste texturi prea bune pe ici pe colo un text si iesea Tzutz (nu am diacritice si mi-a fost lene sa caut asa ca ma dau pe tz ) Ok, ăsta este stilul meu, simplist și clasic. Mersi pentru sfaturi. De asemenea, te aștept și pe tine cu un portofoliu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Ok, unde sunt cei doi ani de zile in Photoshop? Aici abia se vad cateva luni si nici alea sincera sa fiu. Nu inteleg ce aveti cu simplitatea asta pe care majoritatea o folositi ca pretext pentru lucrarile aiurea pe care le faceti. In primul rand, border-ul folosit la fiecare lucrare este iritant pentru ca este folosit atat de des, nimic nou, nimic interesant. In al doilea rand, sursele de lumina sunt ingrozitoare, ele nefiind gandite prea mult ma gandesc, iar marimile de la semnaturi sunt prea mici si nu ai loc sa faci absolut nimic. Stilul tau nu este simplu si clasic, stilul tau este lipsit de ceva interesant, eu ti-o zic pe sleau. Vrei ceva simplu si ca lumea, uite aici un exemplu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 Ok, unde sunt cei doi ani de zile in Photoshop? Aici abia se vad cateva luni si nici alea sincera sa fiu. Nu inteleg ce aveti cu simplitatea asta pe care majoritatea o folositi ca pretext pentru lucrarile aiurea pe care le faceti. In primul rand, border-ul folosit la fiecare lucrare este iritant pentru ca este folosit atat de des, nimic nou, nimic interesant. In al doilea rand, sursele de lumina sunt ingrozitoare, ele nefiind gandite prea mult ma gandesc, iar marimile de la semnaturi sunt prea mici si nu ai loc sa faci absolut nimic. Stilul tau nu este simplu si clasic, stilul tau este lipsit de ceva interesant, eu ti-o zic pe sleau. Vrei ceva simplu si ca lumea, uite aici un exemplu: Ei bine, nu mă așteptam cu niște critici din partea ta. Chiar folosesc Photoshop de atâta timp, numai că nu m-a interesat să evoluez prin creațiile (cele de față, ale tale). E ok? N-am urmărit NICIUN tutorial, tot ce-am făcut, am făcut din capul meu, așa am descoperit „manevrele” Photoshop-ului. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Sunt chiar foarte reușite lucrările tale,dacă îmi dai voie,voi purta și eu un avatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Ah, 1. exemplele date nu au fost date din galeria mea, as fi parut putin cam ingamfata, nu crezi? si 2. a fost alegerea ta sa nu urmezi tutoriale, nu a noastra, ah, si apropo, nici eu nu am urmarit. salpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted March 1, 2013 Author Share Posted March 1, 2013 Sunt chiar foarte reușite lucrările tale,dacă îmi dai voie,voi purta și eu un avatar. Îl poți purta. Ah, 1. exemplele date nu au fost date din galeria mea, as fi parut putin cam ingamfata, nu crezi? si 2. a fost alegerea ta sa nu urmezi tutoriale, nu a noastra, ah, si apropo, nici eu nu am urmarit. salpa Vrei să spui că lucrările alea două nu sunt făcute de tine?! Nici nu mă interesează, sincer. Te-aș ruga să nu mai postezi în topic-ul meu. O seară frumoasă să ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyNceD Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Ti-au iesit bine, vreau sa vad si alte teme. Nu numai tema Hitmen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Ti-au iesit bine, vreau sa vad si alte teme. Nu numai tema Hitmen! Dacă te uiți mai bine, nu este numai tema Hitman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, felicitari! Așa ziceam și eu. Mersi oricum, trebuia să dai și câteva argumente, totuși. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Hmm, pai pot spune ca imi plac lucrarile. Imi place ca lucrezi simplu, nu incarci la greu imaginile, esti simplu ceea ce imi place. Pac pac, doua trei efecte si lucrarea e gata, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts