Jump to content

Tomyy's ARTworks

Aleksandr Lakhonin
 Share

Recommended Posts

Lucrezi foarte simplu, incearca sa incadrezi si text pe undeva, ceva mai lucrat.. Succes pe viitor.

Eu zic să nu mai faci atâta spam prin toate topic-urile cu creații, inclusiv în acesta. Și pe prima pagină tot despre text ai spus, și aici la fel. Abține-te. :)

Ai lucrari simple...mai ales semnaturile sunt goale...uite cea cu acea masina nu prea ai facut mare lucru ai redimensionat ai dat oleaca cu Blur ai schimbat lumina sa bata de sus mai puternic si acel border un sharp care cam sare in ochi si cam atat...incearca ca semnaturile sa fie mai complexe

Iar la semnatura cu T.I. tot asa goala mergeau niste texturi prea bune pe ici pe colo un text si iesea Tzutz (nu am diacritice si mi-a fost lene sa caut asa ca ma dau pe tz :)) )

// Am portofoliu dar nu se uita nimeni :(:))

Edited by Evaine

Ai lucrari simple...mai ales semnaturile sunt goale...uite cea cu acea masina nu prea ai facut mare lucru ai redimensionat ai dat oleaca cu Blur ai schimbat lumina sa bata de sus mai puternic si acel border un sharp care cam sare in ochi si cam atat...incearca ca semnaturile sa fie mai complexe

Iar la semnatura cu T.I. tot asa goala mergeau niste texturi prea bune pe ici pe colo un text si iesea Tzutz (nu am diacritice si mi-a fost lene sa caut asa ca ma dau pe tz :)) )

Ok, ăsta este stilul meu, simplist și clasic. Mersi pentru sfaturi.

De asemenea, te aștept și pe tine cu un portofoliu. :)

Ok, unde sunt cei doi ani de zile in Photoshop? Aici abia se vad cateva luni si nici alea sincera sa fiu. Nu inteleg ce aveti cu simplitatea asta pe care majoritatea o folositi ca pretext pentru lucrarile aiurea pe care le faceti. In primul rand, border-ul folosit la fiecare lucrare este iritant pentru ca este folosit atat de des, nimic nou, nimic interesant. In al doilea rand, sursele de lumina sunt ingrozitoare, ele nefiind gandite prea mult ma gandesc, iar marimile de la semnaturi sunt prea mici si nu ai loc sa faci absolut nimic. Stilul tau nu este simplu si clasic, stilul tau este lipsit de ceva interesant, eu ti-o zic pe sleau. Vrei ceva simplu si ca lumea, uite aici un exemplu:

total_paranoia_by_andorien-d4klc2f.jpg

oathbreaker_by_andorien-d4ktbt4.jpg

Ok, unde sunt cei doi ani de zile in Photoshop? Aici abia se vad cateva luni si nici alea sincera sa fiu. Nu inteleg ce aveti cu simplitatea asta pe care majoritatea o folositi ca pretext pentru lucrarile aiurea pe care le faceti. In primul rand, border-ul folosit la fiecare lucrare este iritant pentru ca este folosit atat de des, nimic nou, nimic interesant. In al doilea rand, sursele de lumina sunt ingrozitoare, ele nefiind gandite prea mult ma gandesc, iar marimile de la semnaturi sunt prea mici si nu ai loc sa faci absolut nimic. Stilul tau nu este simplu si clasic, stilul tau este lipsit de ceva interesant, eu ti-o zic pe sleau. Vrei ceva simplu si ca lumea, uite aici un exemplu:

total_paranoia_by_andorien-d4klc2f.jpg

oathbreaker_by_andorien-d4ktbt4.jpg

Ei bine, nu mă așteptam cu niște critici din partea ta. Chiar folosesc Photoshop de atâta timp, numai că nu m-a interesat să evoluez prin creațiile (cele de față, ale tale). E ok? N-am urmărit NICIUN tutorial, tot ce-am făcut, am făcut din capul meu, așa am descoperit „manevrele” Photoshop-ului.

Succes.

Sunt chiar foarte reușite lucrările tale,dacă îmi dai voie,voi purta și eu un avatar.

Îl poți purta.

Ah, 1. exemplele date nu au fost date din galeria mea, as fi parut putin cam ingamfata, nu crezi? si 2. a fost alegerea ta sa nu urmezi tutoriale, nu a noastra, ah, si apropo, nici eu nu am urmarit. salpa

Vrei să spui că lucrările alea două nu sunt făcute de tine?! Nici nu mă interesează, sincer. Te-aș ruga să nu mai postezi în topic-ul meu.

O seară frumoasă să ai.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.