Redzm Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Fac parte dintr-un grup cu abonamentul Orange Business Flex 75 (e mai vechi). Am cautat o groaza de site-uri despre asta, dar n-am gasit. Nici cei de la Orange nu mi-au raspuns. Mama vrea sa-si cumpere un iPhone 5 cu prelungire abonament, dar crede ca daca prelungesti abonamentul, automat, la factura lunara de 93 de euro, se mai adauga ceva. Va rog, lamuriti-ma si pe mine... daca prelungesc abonamentul si fac parte dintr-un grup, va trebui sa platesc ceva in plus? Mi-am luat acum un an LG Optimus Black, cu 1 milion, prelungire abonament, si n-am platit nimic in plus la abonamentul lunar. Deci, va trebui sa platesc mai mult de 93 de euro pe luna daca mi-l iau? Am si cont pe orange.ro, iar cand selectez optiunea contract nou, imi apare butonul: alege cel mai bun pret, dar in cazul in care dau pe prelungire abonament, butonul nu mai devine functional... Deci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shobo Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 (edited) Fac parte dintr-un grup cu abonamentul Orange Business Flex 75 (e mai vechi). Am cautat o groaza de site-uri despre asta, dar n-am gasit. Nici cei de la Orange nu mi-au raspuns. Mama vrea sa-si cumpere un iPhone 5 cu prelungire abonament, dar crede ca daca prelungesti abonamentul, automat, la factura lunara de 93 de euro, se mai adauga ceva. Va rog, lamuriti-ma si pe mine... daca prelungesc abonamentul si fac parte dintr-un grup, va trebui sa platesc ceva in plus? Mi-am luat acum un an LG Optimus Black, cu 1 milion, prelungire abonament, si n-am platit nimic in plus la abonamentul lunar. Deci, va trebui sa platesc mai mult de 93 de euro pe luna daca mi-l iau? Am si cont pe orange.ro, iar cand selectez optiunea contract nou, imi apare butonul: alege cel mai bun pret, dar in cazul in care dau pe prelungire abonament, butonul nu mai devine functional... Deci? 93 E / luna? Cel mai scump abonament e 49E pentru Iphone 5. Du-te intr-un Orange Shop, o sa primesti acolo toate raspunsurile de care ai nevoie. N-are rost sa-ti dam noi sfaturi. Edited February 10, 2013 by Shobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Nu cautam sfaturi, cautam mai degraba o lamurire, daca prelungesc abonamentul se adauga ceva la plata lunara sau nu? 93 E / luna la 10 numere, credit: 100 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobb Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Shobo are dreptate. Dute la un Orange Shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Robot Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Closed, daca mai ai intrebari sau cineva vrea sa te mai ajute se va folosi PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts