AlexandruMihaiVilceanu Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Salut dupa cum stiti am luat ban din cauza ca nu am stiut regula cu transferu.Exista o metoda sa o eviti si am incercato cu 3 conturi si se pare ca nici acum nu am fost prins. Detali:Am intrat de pe pc pe contu principal si apoi cu laptopu am intrat pe celelate 2 conturi.M-am dus la atm cu toate 3 caracterele am scos bani si apoi folosind comanda /pay am transferat tot bani.Nu e asta tot transfer ilegal? Si intrebarea e de ce asa pot transfera dar din banca direct nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Nici asa nu poti. Si, stai calm ca in loguri se vede si /pay-u'. Deci, tot aia e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Salut dupa cum stiti am luat ban din cauza ca nu am stiut regula cu transferu.Exista o metoda sa o eviti si am incercato cu 3 conturi si se pare ca nici acum nu am fost prins. Detali:Am intrat de pe pc pe contu principal si apoi cu laptopu am intrat pe celelate 2 conturi.M-am dus la atm cu toate 3 caracterele am scos bani si apoi folosind comanda /pay am transferat tot bani.Nu e asta tot transfer ilegal? Si intrebarea e de ce asa pot transfera dar din banca direct nu? Ambele metode de a trimite bani apar in loguri, dar cand dai /transfer apar la admini care sunt online ca ai transferat suma x lui y, de-asta te prinde mai usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruMihaiVilceanu Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Ambele metode de a trimite bani apar in loguri, dar cand dai /transfer apar la admini care sunt online ca ai transferat suma x lui y, de-asta te prinde mai usor. Oricum numai joc dar mi se pare o prostie.Pentru ca logurile sunt sigur ca nu le verifica decat daca te suspecteaza.Deci oricum scapi cu metoda asta +avand in vedere numarul playerilor de 400-700 pe zi din care 200+ afk avem ceva /pay-uri pe zi.O propunere ar fi sa te limiteze la suma pe care o poti da unei persoane pe zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Oricum numai joc dar mi se pare o prostie.Pentru ca logurile sunt sigur ca nu le verifica decat daca te suspecteaza.Deci oricum scapi cu metoda asta +avand in vedere numarul playerilor de 400-700 pe zi din care 200+ afk avem ceva /pay-uri pe zi.O propunere ar fi sa te limiteze la suma pe care o poti da unei persoane pe zi. Nu ar fi o idee buna pentru ca nu toti facem transferuri ilegale, daca fac event de 30milioane, cum ii pot da? e doar un exemplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL o y d Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Si anume ce bug este asta? topic total aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruMihaiVilceanu Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Si anume ce bug este asta? topic total aiurea. E paradox in legatura cu regula de transfer ilegal.Acum ati modificat cu zero-urile la bani nu? Deci 30 mil e o suma mare si pentru sa dai premiul la castigator folosesti transferul din banca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL o y d Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 E paradox in legatura cu regula de transfer ilegal.Acum ati modificat cu zero-urile la bani nu? Deci 30 mil e o suma mare si pentru sa dai premiul la castigator folosesti transferul din banca. Nu s-a modificat nimic inca doar s-a bagat 0.3x,chiar topic total aiurea si te rog nu mai posta aiureli sau sa mai faci topicuri de genul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruMihaiVilceanu Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Nu s-a modificat nimic inca doar s-a bagat 0.3x,chiar topic total aiurea si te rog nu mai posta aiureli sau sa mai faci topicuri de genul. Daca tu zici ca e aiurea. Deci vrei sa spui ca e in regula sa transferam cu pay de pe alte conturi atat timp cat nu dam transfer.Sa nu imi bagi replica ca apare in registru.Pentru ca sunt sigur ca nu sta Mastertrap sa verifice la fiecare in parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Nu intră în categoria bug-urilor. Mai devreme sau mai târziu tot descopăr eu transferurile ilegale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Odata facut un transfer ilegal el ramane in istoric chiar daca nu esti prins pe moment, si oriunde s-ar plimba banii cand vor ajnunge la un player important sau cel care a facut transferul ajunge destul de important se vor descoperi si se vor lua masurile ce se impun asupra tuturor conturilor impolicate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.