Jump to content

Problemă Steam

HeadgeaR
 Share

Recommended Posts

Nume: HeadgeaR

Ce problema ai?: La Steam.

O scurta descriere a situatiei: Astăzi, am deschis PC-ul şi am opţiunea aceea setată, ca atunci când deschid PC-ul să se deschidă şi Steamul. Am văzut că se dă update la steam automat, am aştepat şi ce să vezi? Mi-a apărut o căsuţă care-mi spunea că trebuie să "re-instalez" Counetr-Strike'ul. Am dat 'ok' şi şi-a dat drumul. Am aşteptat, am aşteptat, şi s-au schimbat unele foldere. Au apărut la 'steamapps' ceva foldere common, downloading, etc. Am vrut să instalez PGL GUI, pentru Counter Strike şi îmi spune că nu am licenţă full... când colo eu am. Înainte de prostia asta, ieri, mergea totul perfect, n-aveam probleme, acum cu updat'ul, nu ştiu ce are.

Screenshot:

-Folderele noi, cele ciudate: http://i.imgur.com/MU9GOHB.png

-Steam-ul este unul original, se poate vedea aici: http://i.imgur.com/uvrOhqa.png

-Dacă vreau să aflu locaţia Counter-Strike'ului mă duce într-un folder "Half-Life", dar care culmea, chiar are fişierele din Counter-Strike: http://i.imgur.com/qSh4I8v.png

-Eroarea care-mi spune că nu deţin un Steam cu licenţă Counetr-Strike originală:

http://i.imgur.com/ob7Eyzg.png

Alte precizari: Jocul funcţionează perfect, deci nu am primit ban sau aşa ceva.. nu pot să-mi explic ce a păţit.

Azi update? Nu s-a facut update la steam de acu 2 saptamani. Ia vezi sa nu fii facut altceva...

Ca nu merge jocul mi se pare foarte ciudat. Acele foldere nu au nimic si eu le am si ma pot juca..Reinstaleaza steamul dupa ce stergi tot.

Am uitat să preciez: nu s-a făcut folderul cu contul. In steamapps se găsea un folder cu numele contului, în care erau toate jocurile. Acel folder nu s-a făcut la mine, dar m-am consultat cu alţi prieteni, ei îl au.

@ Tocmai am făcut rost de două licenţe DOTA 2. Una am pus-o pe Steam şi a funcţionat, vreau să zic că s-a făcut folderul cu numele contului la instalarea jocului. Cu CS-ul e problema...

Edited by HeadgeaR

Sa te linistesc : Da,ceva cu network connection de la ei,si s-a "refacut" Counter strike sa zic.

Vezi daca bagi bine PGL GUI,asta se intampla cand n-ai licenta cumparata,si ,sigur nu bagi bine pgl gui install.

Sa te linistesc : Da,ceva cu network connection de la ei,si s-a "refacut" Counter strike sa zic.

Vezi daca bagi bine PGL GUI,asta se intampla cand n-ai licenta cumparata,si ,sigur nu bagi bine pgl gui install.

Mai am un PC, voi încerca să instalez pe acela Steamul şi să văd dacă se repetă şi acolo problema. Dacă nu, voi da pe acesta un re-install la windows şi gata. Sper să fie cum spui tu.

Azi update? Nu s-a facut update la steam de acu 2 saptamani. Ia vezi sa nu fii facut altceva...

Ca nu merge jocul mi se pare foarte ciudat. Acele foldere nu au nimic si eu le am si ma pot juca..Reinstaleaza steamul dupa ce stergi tot.

Nu s-a facut update la Steam ci la Valve.

Nu mai poti folosi nici un GUI pe care sa-l instalezi, trebuie sa fie dezarhivat si sa copii 'cstrike' & 'valve' in cs. De asemenea, folder-ul care contine counter-strike s-a mutat in 'SteamApps' - 'common' - 'half-life'

PS: Schimbarile care au avut loc nu se manifesta la fel pentru toti, adica, daca tu ai o problema e posibil ca cineva cunoscut tie sa nu aiba la fel. Pentru setari contactati-ma printr-un PM.

Am făcut asta de vreo 10 ori.

Lasă, e update d ela Valve, m-am informat... nu am ce face.

Am luat PGL GUI gata decomprimat, merge în proporţie de 80% ca şi cel original.

Se poate da topic closed.

Am făcut asta de vreo 10 ori.

Lasă, e update d ela Valve, m-am informat... nu am ce face.

Am luat PGL GUI gata decomprimat, merge în proporţie de 80% ca şi cel original.

Se poate da topic closed.

Topic Closed .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.