VEDETA INTERNATIONALA NICU Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Nick-ul tau:Vito.Scaletta Descrierea bugului: Sunt detectiv si am dat find unui player , trec 2 minute si incerc iar sa dau find , si imi spune ca trebuie sa astept 2 minute si pe /timestamp arata clar ca au trecut 2 minute. Screenshot(s): http://imageshack.us/photo/my-images/853/samp001lj.png/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 este din cauza la desync, esti in desincronizare cu serverul de asta, ori e problema de la netul tau, ori se rezolva printr-un relog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 prima data ai cerut find la 1 minut si 46 secunde, apoi ai insistat, ti-ai creat singur o bucla de lag. Nu este bug pur si simplu trebuie sa lasi sistemu sa proceseze putin, ca nu esti pe un localhost cu 30 playeri. Daca cereai find la 2 minute si 5 secunde fata de cel initial nu aveai probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Numai la skill 5 nu ai timp, in rest de la 1 la 4 trebuie sa astepti doua minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 prima data ai cerut find la 1 minut si 46 secunde, apoi ai insistat, ti-ai creat singur o bucla de lag. Nu este bug pur si simplu trebuie sa lasi sistemu sa proceseze putin, ca nu esti pe un localhost cu 30 playeri. Daca cereai find la 2 minute si 5 secunde fata de cel initial nu aveai probleme. ms, eu nu i-am zis ca a avut lag? Numai la skill 5 nu ai timp, in rest de la 1 la 4 trebuie sa astepti doua minute. ahaa, tu nu vezi ce a scris el prima data? ca a trecut cele 2 minute? citeste tot postul lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 ms, eu nu i-am zis ca a avut lag? ahaa, tu nu vezi ce a scris el prima data? ca a trecut cele 2 minute? citeste tot postul lui Am citit frate dar nu imi dau seama din SS-ul sau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs AshimaPetrisor Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 ms, eu nu i-am zis ca a avut lag? Nu am zis ca are desync am zis ca si-a creat lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Doar la skill 5 nu trebuie sa astepti pana sa faci alta cautare , in rest trebuie sa astepti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Timpul de 120 de secunde nu este fix, la fel se intampla si la vechiul sistem de anunturi date de CNN, trebuia sa astepti 66 de secunde pana sa poti da un anunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.