Jump to content

Salutare!

Avoid
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Avoid
  • Prenume: Alexandru
  • Varsta: 15 ani
  • Locatia: Bucuresti
  • Ocupatie: Scoala
  • Jocul(rile) preferat(e): De obicei prefer sa ma joc SA:MP si fifa.
  • Hobby-urile tale: Calculatorul si informatiile gen "Stiati ca?".
  • Interese: Sa ajung cineva in viata reala.
  • O descriere despre tine: Nu cred ca va intereseaza fizicul meu asa ca am sa spun despre moralul meu. Sunt rasist (nu ma luati in nume de rau, dar, chinezii aia ne baga toate porcariile pe gat; tiganii astia ne rup Romania in patru si duc nesimtirea la extrem.. mai dau exemple dar mi-e sila sa scriu acum despre asta), apreciez orice munca/ tutorial facut de un om in folosul comuntatii (din cate am citit pe la discutii generale, unii dintre voi, nu accepta ca cineva sa faca un tutorial folositor pentru unii... prefer sa nu mai comentez). Ma abtin de la mai multe lucruri; stiu ce inseamna cuvantul respect.. desi nu fac lista pe la semnatura ca toti cocalarii (sa pun semnatura cu respect pentru owner sau pentru cineva care are o functie ca sa-l pup in fund). Respectul meu se obtine si este strict personal (intre mine si acea persoana/e). Am mai multe de zis dar nu mai spun ca va plictisesc :)).
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Google. Cautam ceva cu o litera si cu zone... am scris "bzone" si am gasit aceasta comunitate. Am vazut ca aveti servere de SA:MP asa ca m-am gandit sa ma apuc pe primul.
  • Alte precizari?:
    Kidding. Sa moara ciorile care nu stiu sa respecte romanii si care strica Romania!

Bine ai venit ! Sper sa te simti bine !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.