Jump to content

Nokia analizează piaţa tabletelor, dar nu promite încă produse noi .


Askhanar
 Share

Recommended Posts

Zvonurile despre reintrarea companiei Nokia pe piaţa tabletelor, unde compania a avut o evoluţie modestă cu câteva modele bazate pe Maemo numite Internet Tablet acum 7-8 ani, datează de mai bine de un an şi au fost uneori întreţinute chiar de oficialii companiei prin aluzii mai mult sau mai puţin directe.

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în Sidney, Australia, managerul companiei, Stephen Elop, a declarat că Nokia îşi va extinde portofoliul cu o serie de tablete care vor fi bazate, cel mai probabil, pe platformele Windows 8 şi Windows RT. Conform declaraţiilor sale, atât tabletele uşoare cu ecrane de 7” cât şi cele cu ecrane mari de 10” au avantaje particulare, ceea ce ne face să credem că linia Lumia s-a putea îmbogăţi cu mai multe modele de tablete.

Când se va petrece însă acest fapt, este greu de ghicit. Stephen Elop a declarat că Nokia nu are încă un anunţ oficial de făcut şi că nu s-a luat încă nici o decizie definitivă, dar compania va urmări să-şi îmbogăţească portofoliul în lunile şi anii care urmează, iar tabletele sunt una dintre aceste căi.

Ultimele zvonuri referitoare la o primă tabletă bazată pe Windows RT datează din luna decembrie a anului trecut, şi acestea afirma ca vom vedea un prim produs Nokia în cadrul MWC 2013. Cât adevăr conţine acest zvon, vom vedea la sfârşitul acestui luni.

nokia-coffee-tab-1.jpg?width=500&height=398

Sursa:arstehnica

Edited by vEcs
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.