AsaSSinuL1 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 (edited) Edited: Edited February 25, 2013 by AsaSSinuL1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Backround-ul este facut de tine? Hmm, nu prea greu de realizat, un wallpaper ca si backround + un text ... .Succes pe viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 (edited) Da,backroundul este facut de mine.Nu e greu de realizat,de aceea am spus ca e un wallpaper simplu. Edited February 24, 2013 by AsaSSinuL1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N u D X Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Este foarte frumos dar nu cred ca se potriveste albastrul de la B cu backgroundul. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 (edited) Multumesc,mie mi se pare ca se potriveste. Edited February 25, 2013 by AsaSSinuL1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiku LGZ Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Frumos , dar mai precis ai luat un .PSD de pe fratele google Oricum felicitari pentru munca depusa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Imi pare rau sa te dezamagesc,dar nu am luat nici un PSD. "de pe fratele google". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Nu cred că e luat de pe google PSD-ul, deoarece e ceva simplu de realizat.. dacă nu mă înşel, ai băgat clouds şi puţin gaussian blur, nu? Îţi apreciez efortul printr-un '+'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Nu cred că e luat de pe google PSD-ul, deoarece e ceva simplu de realizat.. dacă nu mă înşel, ai băgat clouds şi puţin gaussian blur, nu? Îţi apreciez efortul printr-un '+'. Multumesc,am dat putin cu brush si iam dat wind,dupa aceea am bagat clouds si iam dat create clipping mask.Daca doriti las si PSD-ul,sa nu spuneti ca e RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTK Magneto Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Foarte frumos, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Multumesc,apreciez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don YuccA Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Simpatic. Imi place ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Imi place cum este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crank H Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Destul de dragut... continua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Imi place culoarea, fontul si acea "chestie" din spatele "B"-ului din text (nu stiu cum sa o numesc). Totusi, e prea simplu, iar colturile acelea negre par urate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Multumesc,da cam strica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reppiD xD Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Background-ul si text-ul sunt usoare, dar daca esti incepator este OK pentru o cariera in aceasta meserie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Background-ul si text-ul sunt usoare, dar daca esti incepator este OK pentru o cariera in aceasta meserie. Stiti ce nu inteleg eu?Cei care spun ca unii sunt incepatori.Nu sunt un incepator,dar am facut ceva simplu.Nu e neaparata nevoie sa fac ceva sofisticat pentru a se vedea ca stiu photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyin Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Foarte frumos , mai ales culorile sunt perfecte . Felicitari si tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Frumos background,si font-ul este minunat,felicitari pentru munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belzebub Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 E destul de frumos. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Arata super.Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 est simplu dar ok,insa acel negru nu arata bine nu da bine,trebuia facut in cerc si nu in oval si sa fie in mod egal distribuit in colturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Multumesc tuturor pentru incurajari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts