Omul cu castravetele Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 2 versiuni: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Askhanar Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Foarte frumoasa,cel mai mult ador fonturile,culorile folosite sunt geniale Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Textul este bine incadrat, mi se pare prea mult contrast. Ultimile doua semnaturi sunt geniale, gj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Îmi plac foarte mult cele două versiuni ale semnăturii cu "LAST SOLDIER" însă mi-ar fi plăcut mai mult dacă alegeai o altă culoare pentru text. Avatarele nu sunt pe genul meu, sunt prea încărcate. (Ce am scris eu aici este doar o părere, fiecare cu gusturile sale.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyNceD Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Sunt reusite, dar cel mai mult imi place cea cu masina si cu text pe ea. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Felicitari si mie imi plac foarte mult.. se vede ca te pricepi si tu in PS tineo tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Imi plac lucrarile, tine-o tot asa. Felicitarile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 In acest topic nu s-au mai postat creatii de peste 2 saptamani. Daca doresti sa postezi creatii noi vei trimite PM unui designer. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts