Jump to content

[B-Zone TV] First project by Nic_Adrian

Nicolae Adrian
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: First project by Nic_Adrian

Gen: ''Mix, a little of everything.''

Durata: 2:21

Data lansarii: 26.02.2013

Scurta prezentare: Este primul meu video editat cu ajutorul programului Sony Vegas (probabil ca nu am folosit nici macar 5% din functiile acestui program). Oricum, sper sa va placa, astept critici si pareri.

Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=aUf7V0JWb1g

Se vede că eşti începător în SVPro. Dacă vrei să-ţi iasă ceva mai bun, tutoriale pentru editat in progam SVPro 9/10/11. Succes pe viitor!

Se vede că eşti începător în SVPro. Dacă vrei să-ţi iasă ceva mai bun, tutoriale pentru editat in progam SVPro 9/10/11. A ieşit destul de bine. Succes pe viitor!

Primul stunt ce a fost mai spectaculos asa,de la 0:19 nu am inteles ce ai vrut sa faci.

Pana sa fac acest video n-am ''stiut'' cum se foloseste Sony Vegas, m-am uitat la un tutorial pentru incepatori, am cautat cateva filmulete prin calculator sa vad daca am cateva mai reusite, majoritatea fiind fail :D. Practic am luat cateva clipuri si am incercat sa le organizez, prima data cele cu avioane, dupa motor, masina, s.a.m.d, ideea era sa vad ce iese din editarea catorva filmulete.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.