Jump to content

Sabzaky - Creations !

Sabzaky
 Share

Recommended Posts

In avatar zici ca sunt bagate niste aiureli :)) , oricum pentru prima creatie este destul de buna . :)

Dupa ce ca habar n-ai photoshop mai si vorbesti.

Sunt bune pentru inceput =))

Misto pozele in sepcial Cea cu Chris Brown!!

Oricum se vede ca esti incepator!

Lucreaza mai mult si o sa ai rezultate mai bune!

Si tu ce esti ma ? MAESTRU

@ Sabzaky... pozele ti-am zis cum sunt.

La a doua cu Snoop Dogg ,......, nu inteleg dc ai bagat atata text care nu-si are rostul . NU inteleg de ce ai pus "Dont stop now" nu prea gasesc vreo legatura cu Snoop . Textul "Gangster" isi are rostul ca se potriveste cu Snoop dar se scrie "Gangsta" . "Up Jump" nu inteleg ce legatura are cu avatarul , si mai presus de toate , de ce are sagetile alea aiurite in partea dreapta , pare aiurea (stiu ca sagetile arata catre un alt Snoop Dogg ca avatarul tau e un detaliu dintr-un signature in care apar 3 Snoop Dogg dar nu mai folosi sageti , sau daca le folosesti sa le integrezi bn ).

Cea mai buna din topicul tau e aia cu Chriss Brown , dar nu ai integrat bn personajul cu background-ul .

In a doua nu trebuia sa bagi paternu ala cu linii de 45 grade , e mai faina prima dar un pic cam prea blurat backgroundul , adauga niste forme sau efecte mai accentuate pe background ca sa-l integrezi bine cu masina . ;)

In a doua nu trebuia sa bagi paternu ala cu linii de 45 grade , e mai faina prima dar un pic cam prea blurat backgroundul , adauga niste forme sau efecte mai accentuate pe background ca sa-l integrezi bine cu masina . ;)

Ma crezi ca e Prima mea zi de PS ? :|

Inca nu stiu la Perfectie :| !

Nup nu te cred ca azi e prima zis de photoshop pt tn :)

Esti de 1 luna in sectiunea asta , deci trebuie sa fi facut ceva in timpul asta .

OMG :| E prima lui zi de photoshop :-J azi i-am instalat photoshop-ul :-J

Nup nu te cred ca azi e prima zis de photoshop pt tn :)

Esti de 1 luna in sectiunea asta , deci trebuie sa fi facut ceva in timpul asta .

Bello m-a ajutat azi la instalarea PS-ului :)) !!

Ca imi dadeam cu parerea pe aici asta nu inseamna ca Foloseam si PS :|:D !

Hmm apai daa tea ajutat bello atunci te cred , ca sincer eu in prima mea zi de photoshop nu stiam nici pe ce sa dau click :P pentru ca trebuia sa invat de unu singur :P

Hmm apai daa tea ajutat bello atunci te cred , ca sincer eu in prima mea zi de photoshop nu stiam nici pe ce sa dau click :P pentru ca trebuia sa invat de unu singur :P

Nu m-a ajutat :))

Decat la Prima poza mi-a aratat cum sa bag Fondul !! ;)

g3449h48jkiviolk0jyl.jpg

Inca una :) ! Avatar :D

08dwvrbtk54ftygfehpq.jpg

Inca o Creatie pe ziua de azi :X !

Inca 2 Creeatii pe Ziua De azi !! ::::

Sunt Asemanatoare !! :D

Care va place Voua mai mult ? :-?

5fjofy2r6ewbka1mjf.jpg

sa821c2j6s6lloyq5s9.jpg

P.S. : Am Postat aici deoarece nu a mai mers sa dau Edit Mai sus !! Si Pozele postate de mine nu se vedeau deoarece locul unde le-am uploadat se pare ca nu era Valabil !! ;) !

E bine pentru inceput.Ultima este buna,trebuia sa integrezi mai bine c4d.

:-? am sa incerc :-? ... faza este ca inca nu inteleg foarte Bine PS-ul insa deja am avansat zic eu de la Prima mea Creatie :) !!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.