Jump to content

Red Dragon Triad - BlackList/RedList

MefX
 Share

Recommended Posts

Cine incearca sa sufere ma? Ai grija la limbaj si la comportament. Ca vii si ma provoci ca sa-mi faci BL.Alea sun jigniri? Normal ca dupa ce ai zis inainte de aia ti-am si raspuns, dar de ce n-ai pus screen si cu ce ai zis mai sus? Te supara adevarul ?

Edited by mecmar0

Cine incearca sa sufere ma? Ai grija la limbaj si la comportament. Ca vii si ma provoci ca sa-mi faci BL.Alea sun jigniri? Normal ca dupa ce ai zis inainte de aia ti-am si raspuns, dar de ce n-ai pus screen si cu ce ai zis mai sus? Te supara adevarul ?

O sa primesti warn pentru acest post, tu n-ai voie sa postezi aici. Daca ai vreo problema cu Anndi, cu comportamentul lui si ai dovezi imi dai PM, nu il ataci aici.

Anndi

mecmar0 -2/2 Black List.

andreyul15 - 1/2 Red List

• Nick: ChristianUGD
  • Player reclamat: Coto & sTARjKeE2k
  • Motiv: Eu si M4Ms. faceam DB pe cops linistiti si acesti "smecheri" se trezesc sa traga aiurea in noi.
  • Dovezi: http://postimg.org/gallery/28dbsg54/ca4521aa/
  • Bară RPG: Nu merge pagina...
  • Alte precizări: Sunt mai multe dovezi care arata cine era cel cu M4, i-a sunat telefonu si cand m-am apropiat era el, Coto, cu acelasi skin. Deci sunt dovezi solide in caz de vreo indoiala

Edited by Christian UGD

• Nick: [bTD]DaNNy
  • Player reclamat: HeartKiller
  • Motiv: Faceam linistit materiale , cand , dintr-o data , HeartKiller incepe sa traga fara nici un motiv .
  • Dovezi: Click.
  • Bară RPG: Nu merge pagina.
  • Alte precizări: -

• Nick: M4Ms.
  • Player reclamat: PingMANN
  • Motiv: DM aiurea.
  • Dovezi: Click!
  • Bară RPG: bar-000605034.png

Aveai putina viata si te-ai pus in fata mea lol. Apropo inainte sa vii sa ma omori trebuie sa raspunda liderul nu ?

Aveai putina viata si te-ai pus in fata mea lol. Apropo inainte sa vii sa ma omori trebuie sa raspunda liderul nu ?

Liderul te-a pus pe prima pagina la "Redlist" cu 1/2, deci a raspuns. Iar acolo ai tras cu arma in mine pana m-ai lasat cu lowhp si pe urma m-ai calcat. ChristianUGD este martor ca voi faceati dm la hq Verdant.

Deluxzor- 1/2 Red List

Coto -1/2 Red List

sTARjKeE2k-1/2 Red List

HeartKiller -1/2 Red List

Denysu -1/2 Red List

PingMANN-1/2 Red List

Nu stiu sigur daca de la roll back sau nu, dar mie nu imi apare ca am raspuns ieri asa ca o fac din nou. Va scot pe cei care ati platit (Pingmann si sTARJKEE2k). Restu sunteti pe Red List cu 1/2.

• Player reclamat: Bianca.Bic
  • Motiv: Limbaj vulgar.
  • Bară RPG: bar-000637996.png

• Player reclamat: Soul
  • Motiv: Dm aiurea.
  • Bară RPG: bar-000294158.png

• Player reclamat: [JK]Scourge.
  • Motiv: Dm aiurea.
  • Bară RPG: bar-000639316.png

Edited by ASKK1

• Nick: ChristianUGD
  • Player reclamat: Coto & sTARjKeE2k
  • Motiv: Eu si M4Ms. faceam DB pe cops linistiti si acesti "smecheri" se trezesc sa traga aiurea in noi.
  • Dovezi: http://postimg.org/g...bsg54/ca4521aa/
  • Bară RPG: Nu merge pagina...
  • Alte precizări: Sunt mai multe dovezi care arata cine era cel cu M4, i-a sunat telefonu si cand m-am apropiat era el, Coto, cu acelasi skin. Deci sunt dovezi solide in caz de vreo indoiala

Frate la mine nu se vede nimca ca si cum as fi facut dm asa ca nu am ce cauta pe BL