Jump to content

Problema - PC

Sheennn
 Share

Recommended Posts

Nume: Sheennn

Ce problema ai?: Nu mi se aprinde monitorul

O scurta descriere a situatiei: Bun sa va explic, acum ceva luni mi-am luat un pc de la un prieten toate bune pana cand incepea sa tremure imaginea si isi revenea dupa 1 saptamana sa agravat si incepea sa tremure imaginea calculatorului se bloca, iar trebuia restart pana la urma nu se mai aprinde deloc monitorul. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?, care ar fii problema.

Screenshot:

Alte precizari: x

Ia alt monitor. S-a stricat, si nu ai ce-i face. Cablul nu are legatura si nici PC-ul.

Am folosit si alt monitor nu asta este problema. ( Monitorul actual Functioneaza pe alt pc )

Ai schimbat monitorul si asta functioneaza. Ce incerci sa zici? Monitorul de dinainte nu mergea, "am folosit si alt monitor, nu asta este problema (monitorul actual functioneaza pe alt PC)". Ce sa inteleg din asta? Ca acel monitor merge pe alt PC, nu pe asta, insa alt monitor merge pe asta?

Ai schimbat monitorul si asta functioneaza. Ce incerci sa zici? Monitorul de dinainte nu mergea, "am folosit si alt monitor, nu asta este problema (monitorul actual functioneaza pe alt PC)". Ce sa inteleg din asta? Ca acel monitor merge pe alt PC, nu pe asta, insa alt monitor merge pe asta?

Daca vrei +1, nu acesta este topicul ti-am explicat ca nu e problema asta si ca monitorul merge actual nu e stricat si cand bag altul tot nu merge dar vad ca vrei +1.

Ai incercat sa reinstalezi placa video sau mai bine zis, ia monitorul si dute la un vecin sa vezi daca face la fel , daca nu inseamna ca e de la placa video.

Scoate placa video si pune inapoi , dupa ce ai sterso de praf si etc, daca la fel face , dute cu placa la un service sa o incerce aia pe alt PC . Daca la fel face si la ei e dusa placa.

Vezi sa nu fie de la cablul intre placa video si monitor, ai incercat sa il schimbi? ( acel cablu cu surubele in el. )

Daca vrei +1, nu acesta este topicul ti-am explicat ca nu e problema asta si ca monitorul merge actual nu e stricat si cand bag altul tot nu merge dar vad ca vrei +1.

da frate, am chef sa ma dau smecher cu posturi, ca vad ca sunt multe suferinte pe aici care cer ajutor dar au tupeu sa faca pe smecherii

schimba cablul de legatura dintre monitor si PC. Folosesti monitor pe VGA?

Ce placa video ai si de cand o ai.

Edited by crisrko

da frate, am chef sa ma dau smecher cu posturi, ca vad ca sunt multe suferinte pe aici care cer ajutor dar au tupeu sa faca pe smecherii

schimba cablul de legatura dintre monitor si PC. Folosesti monitor pe VGA?

Ce placa video ai si de cand o ai.

Daca va mai certati aici o sa va sanctionez . Daca aveti chef de cearta folositi PM , nu va bateti joc prin topicurile astea .

Topic Closed .

Edited by Weeld

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.