Sheennn Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Nume: Sheennn Ce problema ai?: Nu mi se aprinde monitorul O scurta descriere a situatiei: Bun sa va explic, acum ceva luni mi-am luat un pc de la un prieten toate bune pana cand incepea sa tremure imaginea si isi revenea dupa 1 saptamana sa agravat si incepea sa tremure imaginea calculatorului se bloca, iar trebuia restart pana la urma nu se mai aprinde deloc monitorul. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?, care ar fii problema. Screenshot: Alte precizari: x Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ia alt monitor. S-a stricat, si nu ai ce-i face. Cablul nu are legatura si nici PC-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheennn Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Ia alt monitor. S-a stricat, si nu ai ce-i face. Cablul nu are legatura si nici PC-ul. Am folosit si alt monitor nu asta este problema. ( Monitorul actual Functioneaza pe alt pc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ai schimbat monitorul si asta functioneaza. Ce incerci sa zici? Monitorul de dinainte nu mergea, "am folosit si alt monitor, nu asta este problema (monitorul actual functioneaza pe alt PC)". Ce sa inteleg din asta? Ca acel monitor merge pe alt PC, nu pe asta, insa alt monitor merge pe asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radukcu Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Cred ca e de la placa si mie inainte mi se faceau linii pe monitor + ca era si totul roz. Iti sugerezi sa`l duci la un specealist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheennn Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Ai schimbat monitorul si asta functioneaza. Ce incerci sa zici? Monitorul de dinainte nu mergea, "am folosit si alt monitor, nu asta este problema (monitorul actual functioneaza pe alt PC)". Ce sa inteleg din asta? Ca acel monitor merge pe alt PC, nu pe asta, insa alt monitor merge pe asta? Daca vrei +1, nu acesta este topicul ti-am explicat ca nu e problema asta si ca monitorul merge actual nu e stricat si cand bag altul tot nu merge dar vad ca vrei +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo96 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Cel mai probabil este de la placa video.Incearca sa iei o placa de la un prieten si sa testezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Ai incercat sa reinstalezi placa video sau mai bine zis, ia monitorul si dute la un vecin sa vezi daca face la fel , daca nu inseamna ca e de la placa video. Scoate placa video si pune inapoi , dupa ce ai sterso de praf si etc, daca la fel face , dute cu placa la un service sa o incerce aia pe alt PC . Daca la fel face si la ei e dusa placa. Vezi sa nu fie de la cablul intre placa video si monitor, ai incercat sa il schimbi? ( acel cablu cu surubele in el. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Daca zici ca monitorul pe alt PC functioneaza, poti incerca sa iei de la altcineva si o placa video, si sa vezi cum se comporta PC. Cel mai probabil s-a ars placa video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 (edited) Daca vrei +1, nu acesta este topicul ti-am explicat ca nu e problema asta si ca monitorul merge actual nu e stricat si cand bag altul tot nu merge dar vad ca vrei +1. da frate, am chef sa ma dau smecher cu posturi, ca vad ca sunt multe suferinte pe aici care cer ajutor dar au tupeu sa faca pe smecherii schimba cablul de legatura dintre monitor si PC. Folosesti monitor pe VGA? Ce placa video ai si de cand o ai. Edited March 12, 2013 by crisrko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheennn Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Multumesc pentru ajutor. o sa incerc cu placa video daca nu merge il duc undeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 (edited) da frate, am chef sa ma dau smecher cu posturi, ca vad ca sunt multe suferinte pe aici care cer ajutor dar au tupeu sa faca pe smecherii schimba cablul de legatura dintre monitor si PC. Folosesti monitor pe VGA? Ce placa video ai si de cand o ai. Daca va mai certati aici o sa va sanctionez . Daca aveti chef de cearta folositi PM , nu va bateti joc prin topicurile astea . Topic Closed . Edited March 13, 2013 by Weeld Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts