AIM Druley Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Slamvan Drift Titlul clipului: Slamvan Drift Gen: Actiune Durata: 2.04 Data lansarii: Azi 10 martie 2013 Scurta prezentare: Drifturi cu masina Slamvan. Am vrut sa incerc drifturi cu alta masina inafara de Elegy, sa pun niste efecte. o melodie si sa vad ce iese. Stiu ca drifturile nu sunt prea reusite dar nu e asa usor ca la Elegy. Sper sa va placa . Link catre clip: http://www.youtube.com/watch?v=nMfZTfaGVds&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciuu Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Nu mii se pare cine stie ce , dar felicitari pentru efort mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ai avut cateva fail-uri, fundalul muzical este bun, nu prea ai editat filmarea, succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Nu vreau sa te superi pe mine si nu zic ca eu m-as descurca mai bine dar... sa fim seriosi.... majoritatea nici nu sunt drifturi sunt doar curbe...si nu are niciun efect un film de drift fara efecte este praf..Insa imi place muzoica de pe fundal:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Renunta la ENB sau schimba-l, nu ti-l suporta placa video si iti provoaca lag, la "drifturi" mai exerseaza vreo 5-6 luni si vedem ce iese Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrianOconnor Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Se poate si mai bine Mai incearca , mai exerseaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyin Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ti-a iesit destul de bine , felicitari pentru efort. Insa se putea si mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragoSika Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Cu toate ca drifturile nu sunt chiar atat de spectaculoase, este greu sa faci drift cu Slamvan, felicitari pentru efort. Ai un + cand pot da Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNN Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ti'au iesit destul de bine drifturile, mie imi plac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Reusite drifturile. Cu editul stai cam prost dar merita sa mai incerci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L BogdiBmx Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Imi place cum a iesit, drifturile sunt bunicele Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Tot criticaţi şi criticaţi.. el măcar a făcut ceva original, a făcut drfituri cu Slamvan, nu cu Elegy. Eu sincer dacă vreau să conduc un Slamvan în 5 minute ţi-l fac să nu mai arete a maşină. Partea de joc este bună, originală, asta căutăm. ENB-ul folosit de tine nu e prea bun, nu mai folosi, mai mult strică jocul. Edit-ul nu prea există, dar mie tot îmi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts