Jump to content

Slamvan Drift

AIM Druley
 Share

Recommended Posts

Slamvan Drift

Titlul clipului: Slamvan Drift

Gen: Actiune

Durata: 2.04

Data lansarii: Azi 10 martie 2013

Scurta prezentare: Drifturi cu masina Slamvan. Am vrut sa incerc drifturi cu alta masina inafara de Elegy, sa pun niste efecte. o melodie si sa vad ce iese. Stiu ca drifturile nu sunt prea reusite dar nu e asa usor ca la Elegy. Sper sa va placa :) .

Link catre clip: http://www.youtube.com/watch?v=nMfZTfaGVds&feature=youtu.be

Nu vreau sa te superi pe mine si nu zic ca eu m-as descurca mai bine dar... sa fim seriosi.... majoritatea nici nu sunt drifturi sunt doar curbe...si nu are niciun efect un film de drift fara efecte este praf..Insa imi place muzoica de pe fundal:D

Cu toate ca drifturile nu sunt chiar atat de spectaculoase, este greu sa faci drift cu Slamvan, felicitari pentru efort. Ai un + cand pot da

Tot criticaţi şi criticaţi.. el măcar a făcut ceva original, a făcut drfituri cu Slamvan, nu cu Elegy. Eu sincer dacă vreau să conduc un Slamvan în 5 minute ţi-l fac să nu mai arete a maşină.

Partea de joc este bună, originală, asta căutăm. ENB-ul folosit de tine nu e prea bun, nu mai folosi, mai mult strică jocul. Edit-ul nu prea există, dar mie tot îmi place.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.