EuroStar Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Am observat că nimeni nu le-a mulțumit vreodată magnificilor admini de pe RPG.B-ZONE 1 așa că m-am gândit să le arătăm că se poate... Dar, totuși... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLegolas Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Nu e cine stie ce dar merita sa-ti zic ,,Bravo" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Buna ideea, bravo.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Nu e cine stie ce dar merita sa-ti zic ,,Bravo" ! Știu că nu e ceva nu știu ce... nici nu aș fi avut de gând să fac ceva JENIAL, am vrut doar să rămână mesajul trolli-lor transmis acestor mirifci admini. Cât despre "bravo", nu am nevoie de așa ceva...pot face ceva de 10 ori mai bine decât ce-i aici, dar mesajul contează. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeDBR Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Important e ca a muncit si pt asta te felicit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Felicitari pentru munca depusa! Tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 (edited) Imi place ca incerci sa fii amuzant si tu chiar te crezi amuzant. Topic closed. Suvenir prea simplu care incalca regulile sectiunii. Edited March 12, 2013 by MrYonutz Official Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts