Bobo96 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 (edited) Salutare.M-am gandit sa fac si eu un topic cu cateva creatii. Astept sugestii/critici. Sper sa va placa Semnaturi: Avatare: Sticker pt TC Si o semnatura pentru toti membri comunitatii PS: Pentru cei care folosesc Google Chrome,sa instaleze acest add-on pentru a putea vizualiza animatiile. Edited March 13, 2013 by Bobo96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Dupa parerea mea nu sunt prea reusite sunt simple.. Incearca sa revii cu creati mai frumoase, urmareste niste tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Sunt minunate imi plac foarte mult... Mai ales semnatura am sa o pun si eu la semnatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 In acest topic nu s-au mai postat creatii de 2 saptamani. Daca doresti redeschiderea lui, vei trimite PM unui designer. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts