Jump to content

Problema telefon mobil

Sp00k
 Share

Recommended Posts

Salut , am vazut ca cei care se ocupa cu aceaqsta sectiune a forumului sunt destul de priceputi asa ca m-am gandit sa incerc , poate rezolv problema.

Am un telefon LG t310 si nu se mai functioneaza difuzorul dar cand pun casti se aude , probabil e ceva marunt si se poate rezolva.

Astept pareri.

@@Sp00k , dute cu el la un service si o sa-ti zica sa ii schimbi difuzorul . Vezi ca difuzorul ala costa aproximativ 10 lei , sa nu te pacaleasca la service cumva .

Edited by Weeld

Daca spui ca se aude,probabil ca e putin afectat,ceva genul doar o zona..

Du-te la un magazin de reparatii telefoane,dar te asigur ca nu va costa mult,deoarece se aude,nu e stricat in totalitate.

Eventual,incearca sa-l mai cureti de praf,desfa-l,acolo unde se aude,si sterge-l atent.

Multumesc , il voi curata iar daca nu functioneaza voi merge la un service , ma gandeam ca se poate rezolva printr-o updatare de soft.

Edited by Sp00k

Multumesc , il voi curata iar daca nu functioneaza voi merge la un service , ma gandeam ca se poate rezolva printr-o updatare de soft.

Astea ar fi singurele solutii , ori sa il cureti sa nu fie praf sau alte corpuri straine , sau daca e mai grav sa schimbi difuzorul .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.