Jump to content

Problema GTA San Andreas

GeorgeDBR
 Share

Recommended Posts

Nume: fUzy0n

Ce problema ai?: deci cand vreau sa intru in GTA SA sau GTA SA:MP ma scoate din joc fara nici o eroare

O scurta descriere a situatiei:deci intru in SA:MP se incarca aia de jos si imi iese din joc fara sa imi dea vreo eroare

Screenshot:nu am cum sa fac screen ca ma scoate fara eroare

Alte precizari:HELP MEE

@, Intra in my document / gta san andreas si sterge gta_sa.set , revino dupa cu un raspuns .

nu gasesc in my documents folderul "gta san andreas" este decat "gta san andreau user files" , iar in el nu este nici un gta_sa.set , daca stii unde il gasesc sau alta modalitate spune-mi te rog

Redenumeste numele folderului jocului din GTA San Andreas in GTA San Andreas 1 sau ce nume vrei sa pui tu , apoi cand intri in samp o sa iti caute iar executabila si ar trebui sa mearga, am avut si eu problema asta demult.

Eu iti recomand sa reinstalezi GTA San Andreas si iti recomand versiunea HOODLUM, este cea clasica fara niciun mod. Vezi sa stergi toate celalate foldere care apartin de GTA San Andreas precedent instalat. Incearca sa reulezi si pe Compatibility Mode dai pe "Windwos 98" si poti sa dai si "Disable theme visual" sau cam asa ceva.

Eu iti recomand sa reinstalezi GTA San Andreas si iti recomand versiunea HOODLUM, este cea clasica fara niciun mod. Vezi sa stergi toate celalate foldere care apartin de GTA San Andreas precedent instalat. Incearca sa reulezi si pe Compatibility Mode dai pe "Windwos 98" si poti sa dai si "Disable theme visual" sau cam asa ceva.

am reinstalat gta cred ca de vreo 5 ori si am versiunea HOODLUM dar acum am alta problema nu mai intra in gta deloc. Eee lasati asa va multumesc ca ati incercat sa ma ajutati !! t/c

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.