Jump to content

GTA San Andreas - Toate misiunile

Marcus

Recommended Posts

Fara suparare dar cred ca esti prea nob daca lai terminat cu ajutorul unui film adica jocul iti explica exact ce trebuie sa faci eu lam terminat cu coduri si fara coduri tot simplu e

Nu mai criticati baiatul..... Intradevar are treaba cu san andreas-ul... nu are treaba cu serverul.....

ON TOPIC: Sincer eu cred ca ai nevoie de walkthrough atunci cand joci fara coduri. Si nu toata lumea stie atat de bine engleza cat sa inteleaga indicatiile, in GTA se foloseste mult argou

Cand am terminat eu san-andreas-ul nici nu aveam net :)),topic inutil,un search pe youtube si oricine gasea.

Uita-te la data aparitiei videoului. Este relativ nou.

Cand am terminat eu san-andreas-ul nici nu aveam net :)),topic inutil,un search pe youtube si oricine gasea.

Altii, acum se apuca de el, nu cred ca vroia nimeni sa stie ce ai facut tu si cand ai terminat tu SA

Fara suparare dar cred ca esti prea nob daca lai terminat cu ajutorul unui film adica jocul iti explica exact ce trebuie sa faci eu lam terminat cu coduri si fara coduri tot simplu e

Spre deosebire de tine, eu l-am terminat fara HESOYAM...

Nu mai criticati baiatul..... Intradevar are treaba cu san andreas-ul... nu are treaba cu serverul.....

ON TOPIC: Sincer eu cred ca ai nevoie de walkthrough atunci cand joci fara coduri. Si nu toata lumea stie atat de bine engleza cat sa inteleaga indicatiile, in GTA se foloseste mult argou

Ce sa le ceri, ei atat stiu : "lovesc masina" ; " trag cu arma" ; "bat oameni pe strada".

V-ati gandit ca poate cineva nu a inteles bine povestea si, poate vrea sa o vada inca odata ?

Jucati pentru STORY LINE ! Nu mai jucati ca robotii. Asta e frumusetea jocului, sa urmaresti firul povestii.

1.Link-ul nu merge..

2.Jocul este simplu si exista deja sute de clipuri si channeluri explicative.

3.Nici 50% din jucatori de samp nu au jucat si single player.. intrebati pe /f si o sa vedeti.

4. Pentru ca linkul nu merge si pentru a evita posturile inutile

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.