Ripley Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Nu stiu daca s-a facut asta pana acum, eu propun tuturor jucatorilor, un mare Harlem Shake pe server. De preferabil sambata sau duminica, cand sunt toti acasa. Eu zic ca nu e chiar asa de rea ideea. (in caz de nu s-a facut asta). Salutare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Propunerile nu se fac printr-un nou topic deoarece exista unul pentru asa ceva, click. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delgado Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Dupa cum a spus si Marco , propunerile nu se fac aici + ca au fost facute minim 10 videoclipuri pe tema harlem shake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Propunerile nu se fac printr-un nou topic deoarece exista unul pentru asa ceva, click. Plus ca ce propui tu nu tine de script, asta poti face tu cu cativa prieteni. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.