Jump to content

Logo-uri 3D mafii by Giuliano

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Sunt foarte frumoase, daca faci si pentru factiunile pasinice, ai + si de la mine :D

Cu siguranta o sa ma obosesc doar pentru a te impresiona pe tine.

Va multumesc pentru aprecieri.

Cu siguranta o sa ma obosesc doar pentru a te impresiona pe tine.

Va multumesc pentru aprecieri.

Haha, incerci cumva sa ma umilesti ? Nu iti iese :)

In primul rand, nu sunt singurul player de pe comunitate care face parte dintr-o factiune pasnica, deci nu le faceai doar pentru mine.

In al doilea rand, tu ai impresia ca faci cine stie ce mare "magie". E, nu e chiar asa :). Daca lumea intra

, vede ca defapt, ceea ce ai facut tu este sa creezi un outcome dupa acest baiat, la care ai adaugat un alt text si acea mana de papusar

In al treilea rand, imi cer scuze ca ti-am propus sa adaugi si logouri cu factiunile pasnice, este foarte greu sa dai Copy Layer Style / Paste Layer Style si dupa sa schimbi culoarea. Cum sa iti obosesti tu manutele tale, de VIP si mare DESIGNER al comunitatii.

Daca tot detii functiile acestea, comporta-te ca atare.

Cat despre logo-uri, ce pot sa zic...sunt niste outcome-uri reusite, dar, cel putin eu, as dorii sa vad ceva unic si creeat de tine de la 0. Asta presupune functia de Designer, din cate stiu eu.

Haha, incerci cumva sa ma umilesti ? Nu iti iese :)

In primul rand, nu sunt singurul player de pe comunitate care face parte dintr-o factiune pasnica, deci nu le faceai doar pentru mine.

In al doilea rand, tu ai impresia ca faci cine stie ce mare "magie". E, nu e chiar asa :). Daca lumea intra

, vede ca defapt, ceea ce ai facut tu este sa creezi un outcome dupa acest baiat, la care ai adaugat un alt text si acea mana de papusar

In al treilea rand, imi cer scuze ca ti-am propus sa adaugi si logouri cu factiunile pasnice, este foarte greu sa dai Copy Layer Style / Paste Layer Style si dupa sa schimbi culoarea. Cum sa iti obosesti tu manutele tale, de VIP si mare DESIGNER al comunitatii.

Daca tot detii functiile acestea, comporta-te ca atare.

Cat despre logo-uri, ce pot sa zic...sunt niste outcome-uri reusite, dar, cel putin eu, as dorii sa vad ceva unic si creeat de tine de la 0. Asta presupune functia de Designer, din cate stiu eu.

Ultimul lucru care m-ar fi interesat in acest moment ar fi fost umilirea ta.

Pe langa faptul ca esti penibil incercand sa vorbesti despre ceva cu care nu ai nici-o legatura, ma si amuzi extrem de tare.

M-a suparat faptul ca mi-ai pus 'conditii' pentru a-mi aprecia munca, de asta am reactionat astfel.

Pentru cultura ta generala, caci observ ca stai destul de prost cu dioptriile, aceste creatii sunt facute de la 0 in programul CINEMA 4D.

Incearca sa nu te mai bagi acolo unde stii deja ca nu ai pic de cunostinta.

Inca un post de acest gen si vei fi sanctionat.

Minunate! pur şi simplu minunate! cred eu că erau la fel de reuşite (în afară de cel de la Corleone) şi fără mâna aia de la mafia. Îmi poţi spune ce font ai folosit?

Edit: Mulţumesc

Edited by MrKira

Minunate! pur şi simplu minunate! cred eu că erau la fel de reuşite (în afară de cel de la Corleone) şi fără mâna aia de la mafia. Îmi poţi spune ce font ai folosit?

Corleone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.