Angellify Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Titlul clipului:[b-Zone TV]Busted Gen:Race Durata:1:35 Data lansarii:Azi (3/30/2013 2:52 Scurta prezentare:Just a race Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=N233267HS7k&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Felicitari pentru munca depusa dar trebuia lucrat la actiune,ceva mai lung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai19 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Totul mi s-a părut a fi la pâmânt. Nu am înţeles nimic din clip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angellify Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Totul mi s-a părut a fi la pâmânt. Nu am înţeles nimic din clip. Ok foarte bine...nu ma intereseaza ce parere ai tu.Filmul a fost facut de plictiseala,daca vroiam sa fac ceva calumea faceam. Felicitari pentru munca depusa dar trebuia lucrat la actiune,ceva mai lung. Mersi.Firmul a fost facut de plictiseala,daca faceam ceva calumea faceam ceva lung cu actiune si editam calumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Pentru inceput e bine, nu prea am inteles mare parte, succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simpleboy Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Nu am inteles ce vroiai sa faci dar mie sincer mi-a placut intro-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star4AmitHadad Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Nice movie, With what program did you use? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angellify Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 Nice movie, With what program did you use? Thank you,Fraps for recording and Sony Vegas 11 for editing. Nu am inteles ce vroiai sa faci dar mie sincer mi-a placut intro-ul. Mersi eu am facut intro ul:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 E destul de stupid. Nicio titrare, nimic... Succes pe viitor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL o y d Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Singurul lucru frumos din filmul asta este ENB series in rest nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts