Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba Whixy tu esti nab? Cand m-ai vazut pe mine sa postez o sedinta sau o activitate in topicul de anunturi?

Posteaza aici: http://forum.b-zone....ingsactivities/

Da eu de unde sa stiu, nu editasei inca si arata ca doar lideru si sublideru au voie sa posteze =))

Edited by Troop l Whix

O sa pun o noua regula, sa postati si o evidenta.

Vreau sa stiu si ce membri au participat.

putini :

Termopan, mircea$$$$ si =kent=

Ora nu a fost tocmai ok pentru multi dar era singura la care eram on sigur .

Nu conteaza cati, o sa conteze la activitate + la criteriile de acordare rank :).

Trebuie sa mergeti si cand e ceva organizat de un membru, nu doar cand vedeti numele meu.

Shobo mie nu mi se pare oke sa conteze la activitate+acordare rank deoarece nu toti putem fi on.Ar trebui ca toate eventele sa se tina dupa ora 20:00,atunci sigur am fi mai multi on si mi se pare mult mai corect asa.

Shobo mie nu mi se pare oke sa conteze la activitate+acordare rank deoarece nu toti putem fi on.Ar trebui ca toate eventele sa se tina dupa ora 20:00,atunci sigur am fi mai multi on si mi se pare mult mai corect asa.

Dar ti se pare ok sa intrii cand iti amintesti, sa faci minimul de comenzi si sa primesti si rank-up la timp? :)

Nu,normal ca nu mi se pare corect dar am vrut sa spun ca daca tot ar conta activitatile facute de membrii pentru rank up sa fie facute la o ora in care toti au posibilitatea sa intre.Unii sunt la scoala/meditatii si nu pot sa ajunga si atunci ei sunt dezavantajati.

Nu,normal ca nu mi se pare corect dar am vrut sa spun ca daca tot ar conta activitatile facute de membrii pentru rank up sa fie facute la o ora in care toti au posibilitatea sa intre.Unii sunt la scoala/meditatii si nu pot sa ajunga si atunci ei sunt dezavantajati.

daca ar fi sa astepte dupa toti la 20 poate unii ies si se baga la somn .... daca chear vrei rank poti dobandi si prin munca nu numai prezenta la evenimente ....

Tocmai prin acest fel se vor diferentia jucatorii activi fata de jucatorii mai putin activi :)

Eu nu o sa am mereu timp sa organizez activitati asa ca de asta le-am dat sansa celor de rank 3+ pentru ca sunt mai multi si sa fie mai multa diversitate.

Edited by Shobo

Baieti eu o sa ies din factiune,vreau sa intru intr-un departament.Sper ca vom ramane prieteni,m-am simtit foarte bine alaturi de voi.Succes tuturor.

Bafta..sper sa ajungi unde ti-ai propus

Baieti eu o sa ies din factiune,vreau sa intru intr-un departament.Sper ca vom ramane prieteni,m-am simtit foarte bine alaturi de voi.Succes tuturor.

Imi pare bine ca te-am avut coleg,ne-am inteles bine!

Succes in continuare in ceea ce vrei sa faci!

Ce ziceti de asta?

- /fvrespawn adaugat la rank 5.

Nu aveți nevoie de așa ceva. Scrie clar în regulament că trebuie să respawnati mașinile după ce terminați cu ele. Vina e doar a voastră că abandonați mașinile. Așa că să nu văd propuneri de genu.