Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

La noi, in Iasi daca ai mai mult de 14 ani iti da amenda, nu conteaza daca te duci la scoala, daca nu te duci, iti da amenda...

Cred ca n-ai inteles ce am zis. TOTI ELEVII POT MERGE CU TROLEUL GRATIS, se fac abonamente gratis. Acum ai priceput? De ce sa nu-ti faci abonament cand e moca?

Cred ca n-ai inteles ce am zis. TOTI ELEVII POT MERGE CU TROLEUL GRATIS, se fac abonamente gratis. Acum ai priceput? De ce sa nu-ti faci abonament cand e moca?

Ba nu, eu inainte plateam 26 de lei abonament lunar doar pe un singur traseu. Acum am gratis pe toate traseele si nu numai eu, dar au moca si pensionarii (care te-ar da gramada numai ca sa se aseze ei sau sa se urce ei primii) si cei cu venituri sub 3000 RON (in banii vechi 30.000.000 mil.) Si asta va fi doar pana la inceputul anului viitor, maxim 2016 ca l-a apucat vrednicia pe primarul din oras si scoate toata linia de tramvai din oras, le inlocuieste cu altele mai bune si schimba si tramvaiurile antice care mai aveau putin si mergeau pe asfalt. Primarul vrea sa incurajeze lasatul masinilor acasa si sa se circule cu autobuzu. Ma rog, intr-un fel face bine ca repara strazile cu linia de tramvai ca-ti rupeai masina daca nu stiai pe unde sa mergi, intr-un fel face rau ca timp de cateva luni o sa fie un haos total in oras, iar acum arata ca si cand ar fi fost invadat de cartite de marimea unor elefanti :)) sau ca dupa un bombardament.

Vai cat am scris :O

Salut baieti, intru si eu in cateva momente in joc.

Si eu merg moca,pupav-as. Pe abondament scrie "Total: 100LEI",da'-i moca :D Si da,e 100 lei in Valcea un singur traseu.Da' i-a placut lu' tanti de la ghiseu de mine si mi-a facut petoate traseele :)))) Avem 8 feluri de autobuze dintre care 3 sunt din 1900 toamna,unul din 2013 ,unul cat 5 autobuze din 2012 si restul 2005 :|

Acum lucrurile importante :))

Nu mai stiu cine zicea ceva de o vacanta... Ia zi @Shobo ca pe mine m-au bagat in ceata astia :|

Edited by N Gabi

dTcCQuf.gif

Cine vrea sa folosesasca pentru semnatura ;) sper ca sunteti fericiti m-a costat un mouse si niste nervi :*

Frumoasa semnatura. Bravo!

25 de membrii prezenti la activitatea de azi, felicitari!

Progresam... (gg for 1000 posts :>)

Edited by FaceOff

dTcCQuf.gif

Cine vrea sa folosesasca pentru semnatura ;) sper ca sunteti fericiti m-a costat un mouse si niste nervi :*

Suuuper semnatura ! Felicitari.

Dar eu nu va inteleg, de ce puneti frate totul la suflet? Pana la urma urmei este un joc, un simplu joc, daca alti nu pot sa gandeasca normal , nu le mai ziceti nimic , si treceti cu vederea. Acest joc consta in distractie, nu nervi, certuri, s.a.m.d. Distrativa frate, nu tot , "Vai , sa-i fac post", "Merg acuma sa-i fac post". Nu castigati nimica, va puneti urat in ochii altora. DISTRATIVA , nu mai am chef de certuri din orce , ba /tx ,ba /f , ba chat.

Infine, ce face my ladies ?:*

BK3kM17.png

Teylo intr-un moment de party. Are voie sa faca asa ceva? adica sa spawneze si sa se plimbe cu masini folosite din cadrul factiunilor?

Edited by Drecsy

BK3kM17.png

Teylo intr-un moment de party. Are voie sa faca asa ceva? adica sa spawneze si sa se plimbe cu masini folosite din cadrul factiunilor?

Aceasta masina nu este din cadrul unei factiuni si sa-ti raspund la intrebare: Da, am voie sa fac asa ceva, de ce? pentru ca am ajutat foarte multe persoane pentru a ma simtii bine si eu bine macar 30 de minute, ti se pare ca nu e drept? atunci apuca-te si tu sa joci serios si sa ajuti playerii zi de zi si ai sa poti face asta si tu.

Noi suntem buni doar ca admini cand aveti nevoie de ajutorul nostru, daca ne distram si noi putin gata, nu mai suntem buni. Imi pare rau sa vad astfel de posturi.

Aceasta masina nu este din cadrul unei factiuni si sa-ti raspund la intrebare: Da, am voie sa fac asa ceva, de ce? pentru ca am ajutat foarte multe persoane pentru a ma simtii bine si eu bine macar 30 de minute, ti se pare ca nu e drept? atunci apuca-te si tu sa joci serios si sa ajuti playerii zi de zi si ai sa poti face asta si tu.

Noi suntem buni doar ca admini cand aveti nevoie de ajutorul nostru, daca ne distram si noi putin gata, nu mai suntem buni. Imi pare rau sa vad astfel de posturi.

Postul initial era total altul, nu inteleg de ce a fost editat de catre el si a scris treaba aia. Imi cer scuze in numele lor.

Ca si pedeapsa topicul o sa fie inchis timp de 7 zile. Vad ca nu aveti ce vorbi si deja aberati.

Eu, impreuna cu Federal Bureau of Investigations de pe RPG2 va uram, cu ozacia sarbatorilor Pascale, multa sanatate, bogatie si fericire!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Invierii Domnului, sa va deschida sufletul spre armonie, speranta, toleranta si credinta ca nimic nu poate sa va stea in cale pentru a va implini visurile. Paste Fericit tuturor!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Am scos niste fw-uri si am dat rank-up celor care se putea.

Sarbatori fericite alaturi de familie. Robert o zis ca ne dai cadouri, mi-l dai pe Gheran?

Edited by GF Vince