Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am zis sa discut eu cu voi, nu voi intre voi, am deschis gata spamu, lasa ca I'll inchid IAR ca oricum am WiFi so laptopu, sample in seara asta. DA, fain in concediu, ce sa zic, am la pose si filmulete de incarc 1 pc

Sa ne dai si noua poze cu tine :)) Oricum te astept pe /f nu am cu cine sa ma cert :))

Ai facut filmulete cum bate vantu relax? sa vad si io ca la mine mooor de cald macar in video sa vad cum adie vantul,dar pana atunci ma uit la video cu plaie si tornade:))) Sa nu te intorci ii ff bine fara tine:))

@, Iar nu ai stiu sa folosesti fotoshopul ? Si ti-a iesit asta ? =))

i7nQJ1a.png?1DpBuu4O.png?1

Vai cat mi-a luat sa fac quest-ul, si cand am crezut ca l-am terminat am realizat ca mai aveam o inima in SF si nu stiam unde, si-a trebuit sa reiau tot -.-

Oricum, mi-am luat nickchange din Bariera, era prea stupid si am ramas cu 0 gold :D

Pentru @@GF iRazor, eu sunt Braken

Dupa ce m-ai aburit cu " nu mi-am schimbat nick, am luat invite azi ", acu recunosti? Sper sa te ia garda! [-X Sper de asemenea ca v-ati bucurat de libertate caci astazi se intoarce preaiubitul nostru lider Relaxxx cu o galeata de FW si demiteri cu FP =) Glumesc, cred...

@@GF iRazor, Ai razor , eu il astept , parca e prea liniste pe /f fara ea , pardon el :))

Spammeri, am decis sa las topicul deschis, dar daca ma supar il inchid iar pe termen nedeterminat.

Se vede ca a venit ,, moatea din vacanta" :)) fw , rank up delea delea si bat pariu ca dupa ce citeste asta inchide topicu si imi da rank una , dar eu joc periculos si ma risc :))

Atentie acest post este pentru +1 , nu luati in considerare ceea ce o s-a vedeti .

Dragul meu prieten din alta viata Boty , daca chiar e asa mare foame de bani, ai ajuns sa imi faci post ?? Cand vad oameni ca voi chiar imi pare rau ca nu stiti sa apreciati un joc Role Play , si cautati sa faceti rau unui altuia . Aviz membrilor din factiune , de multe ori v-am zis sa nu va raportati colegii pentru greseli minore gen : l-am mai vazut afk in taxi sau glume destea . Nu imi pare rau pentru ce sanctiune o sa iau , dar imi pare rau pentru tine si sigur o sa ne mai auzim ca ... 234.jpg Repet este un pamflet tratati-l ca atare . P.S sper sa imi dai pm si pentru asta :))

Edited by Rappa S4F