Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

fw

ok, stop with one word post. (even if i started it)

Ca sa vedeti la relax face event cu masini de pompieri , a vazut ca nu mai ploua afara si ce a zis el , hai sa ii mai spal pe astia (nu e varianta oficiala , e un fals) . Pentru mai multe detalii contactati sursa acestui post , care esti desigur anonima . Hai ca eu sunt RappaBaiatBun si va arat si o poza :)) Una bucata cand facea pe Van Dame :))hPFYHCZ.png

si una bucata cand ii faceam baita :))

eTQP0WQ.png

Mie diablox, prin transfer sau /pay, dar trebuie sa faci ss si sa pui acolo in topic.

@@3ruN4eVeRr, Numai liderii pot vedea rapoartele.

Pentru ca alea sunt rapoartele de pe 13.07.2015-19.07.2015, adica de acum 2 saptamani, si tu atunci nu ai facut raport.

Vam lasat putin singuri si gata sunteti rai ? :)) Poate bag frica in voi acuma :)

Ai dreptate, mai ales ca acum invat sarba, stiu deja engleza, un pic japoneza si dupa invat araba :-J Ma vezi in 1-2 ani vorbind in 5 limbi diferite cu voi pe /f m/

Astia 2 cu Neatza, daca vreti sa fiti sanctionati in joc mai postati astfel de posturi, vreau posturi de minim 1 rand.

Hai ma, ce naiba.. Abia ne-a deschis relaxu' topicu' si complotati sa il inchida iar? :)) Macar aici sa vorbim la cat de inactivi suntem noi, cei din patria nabiei, LS Taxi. Totusi lipseste un element special aici, un element manelist care se numea Rappa :( Oricum, sa incepeti saptamana cu succese!

Aveti grija la posthunter. ---[AT]WladyslaW M-a amenintat pe mine si pe Relax ca ne tine numai in fw, in posturi si DM pentru ca nu vrei sa ii dai fw clear lu' junior si imediat rankup. A amenintat ca zbori din [GF]:)) E nab tare. Grija mare cu comenzile.

Edited by Typhoon22

Eu vroiam să îi dau de clear, în nici un caz rank, dar nu lăm prins în. typhoon, de amu faci poze, să le am să resping și să dau adminilor, ca pt așa ceva se da ban.